Το πρακτορείο του Τονάλι πήρε θέση μετά τις κατηγορίες της FA για παράνομο στοιχηματισμό

Ντόρος ξέσπασε ξανά στην Premier League γύρω από την υπόθεση του Σάντρο Τονάλι, καθώς η FA με ανακοίνωση ενημέρωσε πως βρίσκεται στο μικροσκόπιο για 50 παράνομα στοιχήματα κι έδωσε την... πάσα στα αγγλικά Μέσα να προσθέσουν πως ο Ιταλός στοιχημάτιζε ακόμα και σε ματς της Νιούκαστλ!

Ο νεαρός χαφ έχει διορία μέχρι τις 4 Απριλίου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, όμως η πλευρά του φρόντισε πρωτίστως να ξεδιαλύνει το τοπίο σε δημόσιο φάσμα.

Συγκεκριμένα το πρακτορείο που εκπροσωπεί τον Τονάλι, GR Sports, ενημέρωσε ότι η έρευνα που διεξάγεται δεν προσφέρει κάτι καινούριο στη συζήτηση και αφορά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πίσω στον Οκτώβριο με πρωταγωνιστή τον Ιταλό, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

«Θα πρέπει να σημειωθεί, σε σχέση με τα δημοσιεύματα στον αγγλικό και ιταλικό Τύπο, ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι μια οφειλόμενη πράξη αφού ο παίκτης της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι, αποφάσισε τον Οκτώβριο του 2023 να αναφερθεί μόνος του στην FA, όπως είχε κάνει στο παρελθόν με την FIGC, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τα στοιχήματα που είχε πραγματοποιήσει πριν από την έναρξη της διαδικασίας στην Ιταλία».

Δεν μιλάμε λοιπόν για κάτι νέο, αλλά απλώς για επαναλαμβανόμενα γεγονότα πριν από τον αποκλεισμό της Ιταλίας, τα οποία ο παίκτης θέλησε οικειοθελώς να φέρει στο φως ακόμη και στην Αγγλική Ομοσπονδία για να βάλει οριστικό τέλος σε μια αρνητική και πολύ οδυνηρή παρένθεση της ζωής του».

Ο Σάντρο Τονάλι θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με την FA όπως έκανε με την FIGC και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι αυτές οι διαδικασίες μπορούν να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα
Απειλές θανάτου και ρατσιστικές προσβολές στον Έιμπραχαμ, για την ήττα της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa
Ο Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα στη λίστα της Μπάγερν για τη θέση του προπονητή
BINTEO: Οι παίκτες της Χετάφε μπήκαν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο, πριν τη σέντρα του ματς με την Αθλέτικ
Δεν ανανεώνει ο Ερμόσο με την Ατλέτικο, αποχαιρετά το καλοκαίρι
Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να δώσει το «θρυλικό» 10 στον 16χρονο Γιαμάλ
ΒΙΝΤΕΟ:Χαμός στο Τρουά-Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους
Χαμένη ευκαιρία για σανίδα σωτηρίας-Bυθίζεται η Λούτον
Οι οπαδοί της Ρόντα εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την άνοδο, αλλά... κάηκαν στο 90+5΄
Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!