Στην λίστα της Οσασούνα και ο Πάμπλο Γκαρσία-Τι αναφέρει η «Marca»

Στην έναρξη της εβδομάδας ο Χαγκόμπα Αρασάτε ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Οσασούνα με αποτέλεσμα στην Χώρα των Βάσκων να ξεκινήσει η φημολογία περί του ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Έτσι σε δημοσίευμα της Marca το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Οσασούνα βρέθηκε και το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν του Πανσερραϊκού έχει υπάρξει παίκτης της. Τονίζεται ότι «έχει εμπειρία ως προπονητής του Πανσερραϊκού, ενεργώντας στην Α' κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου». Εν συνεχεία, όμως, επισημαίνεται ότι «θα ήταν ένα ριψοκίνδυνο στοίχημα λόγω της διαφοράς επιπέδου μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων».

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως ο Γκαρσία δεν ακούγεται πρώτη φορά για τους Βάσκους. Πριν από δύο χρόνια ο Metropolis 95.5 είχε αποκαλύψει πως η Οσασούνα είχε κάνει πρόταση στον Ουρουγουανό προπονητή.

Επίσης σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάμπλο Γκαρσία είχε δηλώσει για τα χρόνια του στην Οσασούνα: «Ήμουν αρκετά νέος και μπορούσα να διαχειριστώ καλύτερα τη διαμονή μου στην Παμπλόνα παρά στη Μαδρίτη. Η πίεση στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική. Κάθε σεζόν αναγκάζεσαι να κερδίζεις τα πάντα, δεν έχει σχέση με την πίεση στην Οσασούνα».

Ο Ουρουγουανός ρωτήθηκε και για τον τελικό του 2005 με την Οσασούνα κόντρα στην Μπέτις. Ήταν ο πρώτος τελικός στα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας και εκείνη η ήττα έχει μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα του. Μάλιστα, πέρσι οι οπαδοί της απέτισαν φόρο τιμής σε εκείνη την φουρνιά, με τον Πάμπλο Γκαρσία να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα: «Για να πω την αλήθεια, σήμερα θα ήθελα σίγουρα να παίξω στην Οσασούνα. Για μένα θα ήταν εκδίκηση, θα αφαιρούσε την πικρή γεύση της ήττας από την Μπέτις το 2005 και θα είχα μια δεύτερη ευκαιρία να σηκώσω το Κύπελλο. Αυτοί οι αγώνες είναι do or die και πρέπει να τα δώσουν όλα οι παίκτες της Οσασούνα. Στο γήπεδο, όταν ο διαιτητής σφυρίζει για πρώτη φορά, είναι έντεκα εναντίον έντεκα και η μπάλα κυλάει εξίσου για όλους».

Δειτε Επισης

Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική
Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο και το… masterclass του στρατηγού του
Ερυθρόλευκη παράνοια για τον Ολυμπιακό, πέρασε με τεσσάρα από το Βίλα Παρκ και... βλέπει OPAP Arena