«Ανησυχώ για την παραμονή, γιατί είδαν πολλά τα μάτια μου, είμαστε για κλάματα»

«Ανησυχώ ακόμη για την παραμονή, γιατί είδαν πολλά τα μάτια μου. Πρέπει να υπάρξει η ανάλογη σοβαρότητα για να τελειώσουμε όπως θέλουμε», τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως, «αρχίσαμε από το μηδέν για να φτιάξουμε αυτή την ομάδα και χρειαζόταν χρόνος για να βρεθεί η χημεία. Και οι προπονητές βρήκαν ένα τρόπο για να βγαίνει στο γήπεδο η ποιότητα των παικτών. Χθες παρόλο που δεν ήμασταν και οι καλύτεροι, πήραμε το αποτέλεσμα. Ζητούμε την ανάλογη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδια και οι παίκτες που πίστεψαν στον εαυτό τους, βγάλουν αυτή την προσπάθεια και στο γήπεδο».

Για τα συμβόλαια που λήγουν είπε ότι, «οι παίκτες που είναι στο ρόστερ, έχουμε δικαίωμα ανανέωσης. Περιμένουμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας και σιγά-σιγά έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε κάποιες περιπτώσεις με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα μας. Στο κομμάτι των μεταγραφών, υπάρχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά. Ανησυχώ ακόμη για την παραμονή, γιατί είδαν πολλά τα μάτια μου. Πρέπει να υπάρξει η ανάλογη σοβαρότητα για να τελειώσουμε όπως θέλουμε. Δεν πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι γίναμε μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να είμαστε όμως προσγειωμένοι. Οι ομάδες φτιάχνονται με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Η δύναμή μας είναι να κάνουμε τα λιγότερα λάθη σε ό,τι αφορά την επιλογή παικτών. Ο Εθνικός από την αρχή της σεζόν αγωνίζεται με 7-8 Κύπριους παίκτες, που είναι αξιόλογοι και μας βοήθησαν πολύ φέτος. Σε αυτά τα πλαίσια θα κινηθούμε, θα δώσουμε ευκαιρίες σε δικά μας παιδιά. Εγώ που τρέχω τις ακαδημίες, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα σε αναλογία πληθυσμού, με τόσο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες. Αυτά τα ταλέντα χάνονται. Πρέπει να υπάρξει βοήθεια από το κράτος και την ομοσπονδία, να μην φτάνουν σε μια ηλικία αυτά τα παιδιά και να τα πετάμε και μετά να γυρεύουμε και το λάθος στην Εθνική».

Για τα έσοδα των ομάδων από το στοίχημα ο πρόεδρος του Εθνικού ανέφερε πως, «το ποσό έμεινε το ίδιο, αλλά από αυτό το ποσό οι 500.000-600.000 ευρώ πηγαίνει για πληρωμή της Επιτροπής Δεοντολογίας. Είμαστε για κλάματα… Όλοι μας τρέχουμε, επειδή μπαίνουμε στην πορεία του πρωταθλήματος και στο τέλος μένουν οι παίκτες μας απλήρωτοι και οι υποχρεώσεις μας στο κράτος. Μιλάμε για αρκετά μεγάλα ποσά που θα μπορούσαμε να πληρώσουμε τουλάχιστον τις υποχρεώσεις μας στο κράτος. Και να παίρνουν τα λεφτά άλλοι».

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς