«Μεσοεπιθετικά το ΑΠΟΕΛ ήταν μετριότατο, δεν μου αρέσει που δεν κάνουμε φάσεις»

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Πάφου μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Κώστας Φασουλιώτης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «το αποτέλεσμα του ΑΕΚ-Άρης είναι πολύ σημαντικό. Αν έρθει ισοπαλία το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι σημαντική διαφορά. Έζησα στο ΑΠΟΕΛ, δεν θα ήθελα ποτέ να το κυνηγάω αν δεν ήμουν πρώτος. Αν υπάρξει νικητής πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν μπορείς να ξέρεις τα αποτελέσματα. Μετά από το χθεσινό παιχνίδι μου έχει δώσει ότι θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Χθες όμως δεν παίξαμε καλά. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να παίζει καλά, το θέμα να κερδίζεις τους τρείς βαθμούς. Η Πάφος μιάμιση φάση έκανε, ούτε το ΑΠΟΕΛ δεν έκανε. Είχα ενδοιασμούς για τον προπονητή με την συμπεριφορά του αλλά ποδοσφαιρικά το έχει. Ο προπονητής πρέπει να είναι στον πάγκο και χάρηκα που επέστρεψε, πρέπει να είναι δίπλα στον πάγκο. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι πως δεν κάνουμε φάσεις». 

Στη συνέχεια είπε ότι, «το μόνο παιχνίδι που είδα. Δεν αφήνουν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ να φτάσουν οι αντίπαλοι στον Μπέλετς. Η Πάφος έκανε ενάμιση φάση. Δεν μπορείς να πεις και κάτι ιδιαίτερο. Αμυντικά τους βγάζω το καπέλο. Επιθετικά θέλουμε δουλειά».

Για τις απουσίες πρόσθεσε ότι, «ο Κρέσπο έδωσε πάρα πολλά, το ίδιο και ο Πέτροβιτς. Χθες Σούσιτς και Ντβάλι ήταν εξαιρετικοί. Δεν άφησαν να δημιουργηθεί φάση. Ο Σαρφό επίσης ήταν καλός. Μεσοεπιθετικά το ΑΠΟΕΛ ήταν μετριότατο».

Για ανανέωση του Κονσταντίνοφ ανέφερε πως, «είναι βασικότατος, βοηθάει, δυσκολεύομαι να τον βγάλω από την ενδεκάδα. Μόνο 2-3. Θέλω να μείνουν αρκετοί». 

Για ενδεχόμενη νίκη του Άρη στο ντέρμπι είπε ότι «θα είναι καθοριστικό το παιχνίδι. Δέχομαι το Άρης-ΑΠΟΕΛ ισοπαλία. Δεν υπολογίζει έδρες το ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης είναι ομαδάρα». 

Για ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ είπε ότι, «τότε υπάρχει κάτι διαφορετικό, υπάρχει Ομόνοια, ΑΕΚ. Τα παιχνίδια μέχρι την 6η αγωνιστική όλα είναι κρίσιμα. Κάποιες ομάδες θα μείνουν πίσω».

Σε ερώτηση ποιο παίκτη από την Πάφο θα ήθελε στον ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «μπορώ να σου πω δέκα, από τον Άρη δεκαπέντε».

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»