Παραδοχή Θεοχάρους-«Η αστάθεια μας έχει στοιχίσει όλη τη χρονιά, πρέπει να δούμε το πρόβλημα»

Απογοήτευση στο στρατόπεδο της Πάφου, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, με τον Γενικό Διευθυντή της παφιακής ομάδας να τονίζει πως πρέπει να βρουν το πρόβλημα για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡΤ FM ο Χάρης Θεοχάρους ανέφερε πως, «είμαστε προβληματισμένοι γιατί είχαμε μια από τα ίδια, Η εμφάνιση ήταν μέτρια και σίγουρα έχουμε μείνει μακριά από τους στόχους μας. Έχουμε σκαμπανεβάσματα σε απόδοση και αποτελέσματα. Η αστάθεια μας έχει στοιχίσει όλη τη χρονιά και πρέπει να δούμε το πρόβλημα. Είμαστε απογοητευμένοι στα ντέρμπι αλλά και με ομάδες υποδεέστερες, έχουμε την ποιότητα και δεν παίρνουμε αποτελέσματα».

Όπως είπε στη συνέχεια, «έχουμε ποιότητα, θέλουμε να κερδίζουμε. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με ποιότητα για να μπορούμε να χτυπάμε παιχνίδια και απέναντι σε μεγάλες ομάδες στην έδρα τους. Έχουμε την ποιότητα να κερδίζουμε, ακόμη και μπροστά από τον κόσμο των άλλων ομάδων, όμως είχαμε μια μέτρια εικόνα και χάσαμε 1-0. Δεν είναι ότι καλύτερο να χάσουμε με ένα στενό σκορ, η ομάδα έχει ποιότα και θέλουμε να το δούμε αυτό. Φτιάξαμε μια ομάδα για να κερδίσει και στα γήπεδα των αντιπάλων, όμως δεν το βλέπουμε αυτό».

Ερωτηθείς εάν στοίχισε η απουσία Ζάιρο πρόσθεσε ότι, «είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την Πάφο. Ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής όμως ήταν ο Κοντρέρας, ο οποίος έκανε καλό παχνίδι μόνος του. Δεν θεωρώ ότι μας έλειψε τόσο, απλά έλειπαν πολλοί γύρω του».

Παράλληλα ανέφερε ότι, «στο ποδόσφαιρο παίζουν όλα ρόλο, και η ρέντα. Παίζει ρόλο και το μομέντουμ, όμως εμείς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε σταθερότητα. Πρέπει να βρούμε τα προβλήματα και να τα λύσουμε, έτσι ώστε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες