Αποθέωσε τον Μπαπέ ο Γκούλιτ-«Θα είναι το νέο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο πρώην Ολλανδός επιθετικός μέσος, νικητής της Χρυσής Μπάλας το 1987, Ρούουντ Γκούλιτ, σε συνέντευξή του στην  ισπανική εφημερίδα "AS", τόνισε-μεταξύ άλλων- ότι φαντάζεται τον Κιλιάν Μπαπέ -που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι-, ως νέο...αφεντικό των Μαδριλέvων.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης σε καλεί, λες ναι τις περισσότερες φορές, δεν λες όχι», σχολίασε ο πρώην επιθετικός μέσος της Ολλανδίας, τώρα 61 ετών. 

«Καταλαβαίνω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να έχουν τον καλύτερο παίκτη, γι' αυτό επέλεξαν τον Κριστιάνο και άλλους παίκτες αυτού του διαμετρήματος. Και καταλαβαίνω ότι ο Μπαπέ πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ήδη κερδίσει πολλά με την Παρί Σεν Ζερμέν , αλλά θέλει το Champions League και  σκέφτεται ίσως ότι δεν θα συμβεί στην  Παρί Σεν Ζερμέν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει εκεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια καλή ομάδα, αλλά είναι εκεί για πολύ καιρό και θα θέλει να αλλάξει», είπε και συνέχισε:

«Οι  Galacticοs δεν κέρδισαν πολλά, παιζόταν από τη Φέγενορντ, την PSV Αϊντχόφεν ή την Μίλαν. Αυτό συνέβη και με την Παρι Σεν Ζερμέν. Είχαν τους τρεις καλύτερους στην επίθεση  (σ.σ: Νεϊμάρ, Μέσι, Μπαπέ) αλλά μπορεί να υπάρχει μόνο ένας καπετάνιος σε ένα σκάφος. Μόνο ένας. Όταν φτάσει ο Μπαπέ, θα είναι το αφεντικό. Θα είναι ο υψηλότερος στην ιεραρχία. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο νέος όσο αυτός και σε έναν άλλο τελικό Μουντιάλ έβαλε και τρία γκολ (σ.σ: με την Αργεντινή το 2022)...» 

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Ο Κριστιάνο παρέλαβε το βραβείο για το ρεκόρ Γκίνες
«Τρέλανε την Αϊντχόφεν ο Πιρόλα»
Κατέκτησε το Nations League με ήρωα Χιμένες το Μεξικό
Έφυγε για τα ημιτελικά η Πορτογαλία και έστειλε τη Δανία πάνω στην Ελλάδα!
Ολυμπιακός: Ο μεταγραφικός αστερίσκος για Κορέα και ο προσανατολισμός του παίκτη (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Πάρτι με 5άρα στη Μολδαβία η Νορβηγία, με το δεξί Τσεχία και Ουαλία
Τελειώνει από τη Γιουβέντους ο Μότα, προ των πυλών ο Τούντορ
Το νέο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι ήταν... δήλωση-«Προφανώς και δεν φοβάμαι τις 115 κατηγορίες»!
Ριμπερί για τη Χρυσή Μπάλα του 2013-«Θα παραμείνει για πάντα μια αδικία, είχα κάνει την τέλεια χρονιά»
Με το δεξί μπήκαν στα προκριματικά του World Cup Αγγλία, Πολωνία, Φινλανδία, Βοσνία και Λετονία