Η επίσημη θέση του Απόλλωνα για Πέρετς και η επιστροφή Βαλμπουενά σε Ολυμπιακό

Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του, την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για Πέρετς, αλλά και τα σενάρια επιστροφής Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό, σχολίασε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM.

Για την εκδήλωση που έγινε για τους παλαίμαχους: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την προσφορά ατόμων που πρόσφεραν και κράτησαν τον Απόλλωνα σε δύσκολους καιρούς. Εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν τα συμβόλαια, τα social media και είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για να τους τιμήσεις. Η αναγνώριση είναι το μεγαλύτερο έπαθλο για αυτούς τους ανθρώπους, η κάθε εκάστοτε διοίκηση είναι υπόχρεα να σέβεται και να τιμά τους παλαίμαχους. Από εκεί το παρόν και το μέλλον είναι αυτό που πρέπει να δούμε για να γράψουμε νέα ιστορία για τον Απόλλωνα».

Για το Κύπελλο: «Η ευθύνη είναι διαχρονική όταν αγωνίζεσαι στον Απόλλωνα, ακόμη και το Κύπελλο αν το κατακτήσουμε είναι το ελάχιστο που μπορεί να πετύχει ο Απόλλων σε μία χρονιά. Είναι μία διοργάνωση που τα πάμε εξαιρετικά, είμαστε 31η φορά στα ημιτελικά και θέλουμε να διακριθούμε από τον θεσμό. Όταν είσαι ο Απόλλων δείχνεις σεβασμό σε όλους, όμως νιώθουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Αν έχουν ενημέρωση σχετική με τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή και Πέρετς: «Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση και περιμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή».

Για το παιχνίδια στα πλέι άουτ: «Σίγουρα κάποιες αλλαγές θα γίνονται, αλλά με μέτρο, καθώς ο κ. Ματσίν θέλει να κρατά τους παίκτες σε εγρήγορση».

Για τα αγωνιστικά με ΑΕΛ: «Θα περάσει από MRI ο Πέδρο Μάρκες για να δούμε τι έχει, ευελπιστούμε να μην έχει κάτι το σοβαρό. Αναμένεται να προφυλαχθεί στο ματς με την ΑΕΛ. Αναφορικά με το παιχνίδι είμαστε ο Απόλλων και πάμε να το κερδίσουμε».

Για τον Βαλμπουενά και τα δημοσιεύματα για πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Είναι θέματα που θα διαχειριστεί ο πρόεδρος μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον κ. Ματσίν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προτεραιότητα τώρα έχει το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το αν θέλει ο Απόλλων την παραμονή του Βαλμπουενά: «Είναι αμοιβαία τα αισθήματα».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού