Στον τελικό Κυπέλλου ο Άρης μετά από 14 χρόνια

Μετά από 14 χρόνια, ο Άρης θα διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο το Κυπέλλου!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» και πήρε το εισιτήριο χάρη στο υπέρ του 1-0 στο Αγρίνιο.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να γράψουν ιστορία, με τους Θεσσαλονικείς να κλείνουν... ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, που θα γίνει στις 18 Μαΐου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ, με το συρτό σουτ του Σουλεϊμάνοφ στο 8ο λεπτό να περνά άουτ.

Οι Αγρινιώτες ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και δημιούργησαν προϋποθέσεις στο 20’, όταν ο Μαυρίας έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά αλλά δεν μπόρεσε να βρει καλά τον Καρέλη.

Ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά, με τον Σαμόρα να σουτάρει πολύ άουτ στο 32’, προτού ο Τσάβες αναγκαστεί να κάνει μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του ίδιου παίκτη από κοντά έξι λεπτά αργότερα.

Ακολούθησε μία ακόμη εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού στο 45’, όταν σταμάτησε το μακρινό σουτ του Σουλεϊμάνοφ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί στο δεύτερο μέρος, ωστόσο με εξαίρεση κάποια επικίνδυνα γυρίσματα από τα δεξιά δεν ήταν ουσιαστικοί.

Το σουτ του Χουάνπι στο 71ο λεπτό πέρασε άουτ, με τη μεγαλύτερη φάση του Παναιτωλικού στον αγώνα να έρχεται στο 86’, όταν ο Μπρ. Ντουάρτε έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά έστειλε άουτ την μπάλα.

Ο Τσάβες στέρησε στον Νταρίντα το γκολ από κοντά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και κάπου εκεί το ματς ολοκληρώθηκε, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό, μετά από μία «λευκή» ισοπαλία που πήραν σχετικά εύκολα.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι (90’ Ζουλ), Βέλεθ (90’ Ρόουζ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία (60’ Φετφατζίδης), Σαμόρα (79’ Σαβέριο), Μορόν (79’ Ανσαριφάρντ)

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν (80’ Λομόνακο), Μπρ. Ντουάρτε, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες (80’ Τσιγγάρας), Φρ. Ντουάρτε (61’ Χουάνπι), Καρέλης (61’ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (72’ Ντίας)

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Παραμονή στην 11η θέση της UEFA για την Ελλάδα, αλλά... χαμένη ευκαιρία
«Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα, πρέπει να προκριθούμε στο Βουκουρέστι»
Όλα στραβά για τον ΠΑΟΚ-Πλήρωσε αποβολή και λάθη και έχασε από τη Στεάουα
Το ύστατο «χαίρε» στο θρυλικό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός στο παγωμένο Ελσίνκι αντιμετωπίζει την Βίκινγκουρ
«Πήρα τον Λουτσέσκου τηλέφωνο και του είπα "σε παρακαλώ βρες μια λύση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ"»
Μετά τον Νταμπράουσκας και ο Νταμπίζας στη λίστα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη θέση του αθλητικού διευθυντή
Άστον Βίλα και Άρσεναλ τον προσέγγισαν για Μουζακίτη και Κωστούλα σύμφωνα με τους Άγγλους
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Τάκη Οικονομόπουλο: Το «Πουλί» πέταξε για να βρει τον «Στρατηγό»
Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος