«Ο πρόεδρος αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του, μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν»

Για τις εξελίξεις στην ΑΕΖ μετά την παραίτηση του προέδρου, Νίκου Τσίκκου αλλά και τη φυγή του Τζέισον Πάντσεον, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας του Ζακακίου, Νικόλας Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «είναι κάποια πράγματα που συνέβησαν, ο πρόεδρος αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν. Είναι προσωπική απόφαση, έχει επενδύσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ανέβασε την ομάδα από την 3η κατηγορία. Είναι οριστική απόφαση, θα υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας για έκτακτη συνεδρίαση».

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Πάντσεον είπε πως, «κοινή συναίνεση με την διοίκηση και είμαστε σε αναζήτηση για τον νέο προπονητή. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από την τεχνική ηγεσία. Έδειξαν σημάδια βελτίωσης αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια είπε ότι, «έχουμε πάρει λιγότερα από αυτά που δώσαμε. Στερηθήκαμε βαθμούς, νίκες για διάφορους λόγους. Ότι βρισκόμαστε στην τελευταία θέση σε αυτό ήρθαν και οι τελευταίες εξελίξεις. Δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική». 

Ερωτηθείς εάν πιστεύει πως μπορεί να παραμείνει η ΑΕΖ στην κατηγορία είπε πως, «δεν μπορούμε να πιστεύουμε. Αν ήταν από τα πόδια μας, η ομάδα θα παρέμενε. Από την στιγμή που δεν είναι στα πόδια μας, τότε πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Θα δώσουμε τις μάχες μας για να πάρουμε τους απαιτούμενους βαθμούς. Με όσα συμβαίνουν θα είναι θαύμα. Είναι δύσκολο, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να πολεμάς κάθε αγωνιστική».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού