Ξεκάθαρος ο Φανούριος-«Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους σε αυτά τα παιχνίδια»

Το πρώτο παιχνίδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου δίνει ο Απόλλωνας, ο οποίος διασταυρώνει τα ξίφη του με την Πάφος FC.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι, «πρέπει να φανεί αντάξια των προσδοκιών η ομάδα ώστε στον επαναληπτικό να μας επιτραπεί να διεκδικήσουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Ένα παιχνίδι που αναμένουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και καθορίσει την πορεία μας στο Κύπελλο αλλά και στην φετινή περίοδο».

«Είναι όλα σε μία θεωρητική βάση, πρακτικά θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα που εισήλθε στο γκρουπ των μεγάλων τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ που σημαίνει ότι έχει κάνει κάτι καλύτερο από εμάς στο πρωτάθλημα. Με το πρώτο σφύριγμα τα πάντα εξισορροπούνται, ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα που διψά για διάκριση. Εδώ που φτάσαμε δεν χωράνε πολλά λόγια, ή μπορούμε ή δεν μπορούμε», πρόσθεσε.

«Μεγάλη ομάδα, με καλή παράδοση στον θεσμό του κυπέλλου με χιλιάδες οπαδούς και ευχόμαστε να δώσουμε ένα παιχνίδι μέσω του οποίου διακυβεύεται ολόκληρη η χρονιά. Θα παλέψουμε να τα κυνηγήσουμε όλες τις πιθανότητες μας ώστε στον επαναληπτικό να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση. Πάμε με ψυχολογία, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους σε αυτά τα παιχνίδια», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Διαφέρει κατά πολύ από το πρωτάθλημα, είναι παιχνίδια τα οποία κρίνονται στο ποιος θα βρεθεί στη μέρα του κερδίζει το πάθος, η θέληση, να γυαλίζει το μάτι και η τύχη. Είναι παιχνίδια χωρίς επιστροφή και θες την τύχη με το μέρος σου. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε τύχη αλλά δεν την κάναμε και εμείς να είναι με το μέρος μας. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Γνωρίζουμε πως η Πάφος είναι σε καλή κατάσταση, θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό, όμως είμαστε ο Απόλλωνας και θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Η σκέψη μας είναι στο αποψινό παιχνίδι που είναι 50-50»

Για τα σημεία στα οποία θα κριθεί το ματς: «Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο, οι συγκυρίες και η τύχη είναι δύο από αυτά. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με την Πάφο χάναμε ευκαιρίες, σήμερα όμως σήμερα πρέπει να σκοράρουμε, να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για τις διαφορές του να αγωνίζεται μια ομάδα στο β’ γκρουπ: «Σίγουρα θα προτιμούσαμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ να έχουμε παιχνίδια υψηλότερης έντασης, αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι στη θεωρία όταν έχεις να κάνεις με μια δυνατή Πάφο. Δεν υπάρχει θετικό στην όλη διαδικασία με το β’ γκρουπ, γιατί εμείς θέλαμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ και να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Οποιεσδήποτε προβλέψεις και εκτιμήσεις είναι σε θεωρητική βάση, πρακτικά καλείται κάθε ομάδα να δείξει στον αγωνιστικό χώρο τι μπορεί να πάρει».

Πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες το ματς: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για τον σύλλογο αυτό το παιχνίδι, ότι ταπεινώθηκε ο κόσμος από την πορεία μας και πως είναι η μοναδική διέξοδος για Ευρώπη και από αυτά τα 180 λεπτά μπορεί η ομάδα. Γνωρίζουν το εκτόπισμα του συλλόγου και υπάρχει ανάγκη για διάκριση. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με αρκετές κατακτήσεις και παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου».

Τα αγωνιστικά: «Κρεμέντσικ και Σιέλβικ εκτός, οι υπόλοιποι ετοιμοπόλεμοι. Ο Σαγάλ είναι στην αποστολή και αν χρησιμοποιηθεί θα είναι για κάποιο μικρό χρονικό σημείο, δεν μπορεί να παίξει ολόκληρο παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού