Παροτρύνει τους παίκτες να καταγγείλουν ακόμη και ανώνυμα τη μη πληρωμή των μισθών τους ο ΠΑΣΠ

Λόγω μεγάλου αριθμού παραπόνων και καταγγελιών που έγιναν στον ΠΑ.Σ.Π. πρόσφατα από ποδοσφαιριστές της Α’ και Β’ Κατηγορίας για μη πληρωμή των μισθών τους, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θέλει να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ότι μπορούν να υποβάλουν καταγγελία στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω του διαδικτύου. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα όπως μια καταγγελία υποβληθεί ανώνυμα, τόσο στη γραμμή 77778577, όσο και μέσω του διαδικτύου από ΕΔΩ.

Οι καταγγελίες εξετάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν καθυστερημένοι μισθοί το σωματείο θα διαταχτεί να τους καταβάλει άμεσα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων διαπιστώσει ότι το σωματείο δεν κατέβαλλε εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τον ποδοσφαιριστή, θα διαταχτεί να τις καταβάλει όλες αναδρομικά.

Σημειώνεται επίσης ότι η υποχρέωση για καταβολή εισφορών στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους εργοδότες και δεν έχουν οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν μη πληρωμή τους οι ποδοσφαιριστές.

Σημειώνεται επίσης ότι ο έλεγχος που θα γίνει από το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων θα αφορά όλες τις συμφωνίες που τυχόν να τηρεί κάποιος ποδοσφαιριστής με το σωματείο του, ακόμα και αν κάποιες από αυτές δεν έχουν κατατεθεί στην ΚΟΠ.

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν