«Μια χρονιά μπορεί να χαθεί, η υπερηφάνεια μας για τα 100 χρόνια ιστορίας μας δεν θα χαθεί ποτέ»

Το Σάββατο (13/4) η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας της. Τα μεσάνυχτα, η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson είπε τα δικά της χρόνια πολλά με ανάρτηση τα social media.

Το μπασκετικό τμήμα της Ένωσης τόνισε στην ανάρτησή της πως μία χρονιά μπορεί να χαθεί, όμως η υπερηφάνεια για τα 100 χρόνια και η ψυχική ανάταση για την τροπαιοφόρο επιστροφή δεν θα χαθούν ποτέ.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson:

"Μια χρονιά μπορεί να χαθεί.

Η υπερηφάνεια μας για τα 100 χρόνια ενδόξου Ιστορίας μας και η ψυχική ανάταση για την τροπαιοφόρο επιστροφή μας στο Μπάσκετ επί Διοικήσεως της Αναγέννησης δεν θα χαθούν ποτέ.

Συνεχίζουμε.

Με πίστη. Με υπομονή.

Σοφότεροι. Δυνατότεροι.

Eίθε οι αθλητές, οι προπονητές και τα στελέχη της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως να έχουν επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, και οι ρέκτες όλων των Τμημάτων να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να μεταλαμπαδεύουν το φωτοβόλο μήνυμα των ιδρυτών μας εις τους αιώνας των αιώνων.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ