«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τη σημασία του… Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το τέλος»

Για τον αγώνα με τον Άρη μίλησε ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος τόνισε πως είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το τέλος, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίχτες της ΑΕΚ, τονίζοντας πως είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του, πριν από κάθε παιχνίδι, στην κάμερα της ομάδας, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως «κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε κάνει τη σημασία του επόμενου αγώνα σημαντικότερη. Όμως, ξέρουμε την σημασία αυτού του παιχνιδιού. Είμαστε εκεί, σε απόσταση αναπνοής από το τέλος, αλλά είναι ακόμα αυτά τα παιχνίδια».

Συνεχίζοντας, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πολύ περισσότερο από ποδόσφαιρο. Είναι πολύ πνευματική προσέγγιση την οποία έχουμε πηγαίνοντας σε ένα πολύ περίπλοκο και πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά βοηθούμε τους εαυτούς μας τον τελευταίο καιρό και όταν παίζεις καλά και δεν εγκαταλείπεις ποτέ, σε βοηθάει και αυτός που είναι εκεί ψηλά. Οπότε επιστρέφουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Κληθείς να σχολιάσει ότι πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας επεσήμανε πως «κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν έχει σημασία πώς σκέφτεται ο κόσμος είναι σαν να βλέπει μία ταινία και να ξέρεις το τέλος. Αυτό είναι το ωραίο με το ποδόσφαιρο, ότι δεν ξέρεις το τέλος. Οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Να μην σκεφτόμαστε κανένα άλλον. Εμπιστεύομαι αυτούς τους παίκτες τόσο πολύ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ