Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»

Για το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα της Πάφου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «σίγουρα είχε την ουσία ο ΑΠΟΕΛ, θα διαφωνήσω στο ότι δεν ήμασταν καλοί. Πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες, και στην αρχή του δευτέρου, δυστυχώς όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Όταν παίζεις με έμπειρες ομάδες τιμωρήσε και δυστυχώς αυτό πάθαμε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες στο θέμα των αλλαγών, όμως είναι αλήθεια ότι μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν και μια φάση οπού οι παίκτες μας ζήτησαν κάτι, τουλάχιστον φάουλ στον Βαλακάρι, αδράνησαν και δυστυχώς δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Μετά δυσκολέψαν τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε, ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος και σίγουρα μας απογοητεύει αυτό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό ημιτελικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «αυτό είναι αλήθεια και μας στέρησε πολύτιμους βαθμούς. Θεωρώ ότι αν είχαμε κάνει κάποια πιο σωστά παιχνίδια θα παίρναμε περισσότερους βαθμούς και θα ήμασταν πιο κοντά στην Ευρώπη. Είμαστε αναγκασμένοι να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για το ότι δεν έπαιξε ο Ζάιρο ανέφερε πως, «ήταν στο πλάνο να παίξει, αλλά μετά το 2-0 φαίνεται ότι μετάνιωσε ο προπονητής και απέφυγε να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου ανέφερε πως, «Ικόκο και Μελούσο εκτός. Ο Ικόκο χάνει τη σεζόν, ίσως προλάβει την τελευταία αγωνιστική ο Μελούσο. Αμφίβολος είναι ο Τβουμάσι».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανέφερε πως, «ο Απόλλωνας παίζει το τελευταίο του χαρτί. Είναι μια έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Μαζέψαμε εμπειρίες όμως και γίναμε πιο σοφοί. Πρέπει να σκεφτόμαστε και εμείς τη νίκη. Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο, όμως αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες μας».

Δειτε Επισης

Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ