Ανακοίνωσε sold out ο ΠΑΟΚ και προειδοποιεί με διά βίου αποκλεισμού όσους μεταπωλούν εισιτήρια

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ (18/04 22:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ο αγώνας με τους Βέλγους είναι sold out αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, ωστόσο εμφανίστηκαν φαινόμενα αισχροκέρδειας με εισιτήρια του αγώνα της Τούμπας να διατίθενται στο διαδίκτυο σε τιμές πολύ μεγαλύτερες από τις κανονικές. Γεγονός που οδήγησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λάβει μέτρα κατά όσων αποφάσισαν να επωφεληθούν από την τεράστια ζήτηση και για να προστατέψει τους φιλάθλους της.

Λίγη ώρα μετά, ο Δικέφαλος εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία προειδοποιεί πως όσοι κάτοχοι αποφάσισαν να μεταπωλήσουν τα εισιτήρια τους θα αποκλειστούν διά βίου από την Τούμπα, αφού η συγκεκριμένη συναλλαγή παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ενημερώνει πως όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια μέσω μεταπώλησης, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ για να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να εισέλθουν χωρίς πρόβλημα στο γήπεδο την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της.

Δειτε Επισης

Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»
Φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα-Σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Καθυστέρησε έντεκα λεπτά να αρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λόγω ενός πανό
Φρούριο η OPAP Arena για τον τελικό του Conference League
Σπαράζει καρδιές η αδερφή του Νάσου-«2548 άδειες ημέρες χωρίς εσένα...»
Η Τσέλσι ξενέρωσε την Άστον Βίλα που έχει μπόλικα ζητήματα να λύσει ενόψει Ολυμπιακού
Τα φώτα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που μπορεί να κρίνει τον τίτλο
Superleague-Η μάχη της παραμονής περνάει από Βόλο, Αθήνα και Αγρίνιο
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»