Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών

Το 3ο Κύπελλο στην ιστορία της και το δεύτερο συνεχόμενο τρεμπλ στο Βόλεϊ Γυναικών πανηγυρίζει από χθες το βράδυ η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, η Ολυμπιάδα κέρδισε χθες βράδυ τον Απόλλωνα στον 47ο Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας στο Βόλεϊ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Αφροδίτη στην Πάφο.

Στην παρουσία 550 θεατών που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα Τελικού η ομάδα της Νεάπολης επικράτησε 3-0 σετ του Απόλλωνα που δεν κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους μετά το 2022.

Η Ολυμπιάδα έβαλε τις βάσεις στο πρώτο σετ για τη νίκη το οποίο κέρδισε 25-13 σε 27΄’ αφού ξέφυγε 19-10 και 23-12.

Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων πίεσε και ήταν κοντά στο σκορ 17-14. Η Ολυμπιάδα ξέφυγε 23-15, με τη Λεμεσιανή ομάδα να μειώνει, αλλά να μην μπορεί να πάρει προβάδισμα. Ετσι, η Ολυμπιάδα επικράτησε με 25-20 σε 28΄αυξάνοντας σε 2-0 το προβάδισμά της. 

Ο Απόλλων έμεινε κοντά στο σκορ στο τρίτο σετ 15-13, αλλά η Ολυμπιάδα πάτησε γκάζι και με σερί 10-03 κέρδισε 25-16 σε 25’ επικρατώντας 3-0 εξασφαλίζοντας το 3ο Κύπελλο στην ιστορία της.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (P. FOGEL): Nogueras, Huidima, Ριαλά, Enneking, Κωνσταντίνου, Drodz - Λίμπερο 1: Κούτα, Λίμπερο 2: Xριστοφόρου - Αλλαγές; Μudritakaya, Ζεμπύλα, Λεωνίδου.

AΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Λάμπρου, Milanova, Kyrychenko, Ckhatarasvili, Χριστοφόρου, Da Silva - Λίμπερο 1: Δαύίδ, Λίμπερο 2: Ζακχαίου - Aλλαγές: Φώτη, Παπαστυλιανού, Γεωργίου, Ιορδάνους.

Πολυτιμότερη παίκτρια του 47ου Τελικού αναδείχθηκε η αρχηγός της Ολυμπιάδας Veronica Hudima που παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Κώστα Κωνσταντίνου, ο οποίος έκανε και την απονομή του Κυπέλλου.

Δειτε Επισης

Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Περήφανος δηλώνει ο Μάριος Γεωργίου-Στόχος το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς
ΒΙΝΤΕΟ: Ιάπωνας σκιέρ πέταξε στο αέρα για δέκα δευτερόλεπτα αλλά η ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει το ρεκόρ του
ΒΙΝΤΕΟ: Μπουνιές, σύρραξη και ήττα για τους Μπακς στην Ιντιάνα
Με τέσσερα μετάλλια επιστρέφει από το Ρίμινι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Μάριος Γεωργίου
Έκανε ανατροπή, έριξε κατοστάρα και περιμένει με «αέρα» τη Ρεάλ η Μπασκόνια
Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία