Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες

Μία σημαντική απουσία θα έχει η Αστον Βίλα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Conference League. Τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λιλ, μία στην κανονική διάρκεια και μία στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν αποβλήθηκε βάσει των κανονισμών, ωστόσο και οι δύο κάρτες υπολογίζονται κανονικά στο ποινολόγιο της UEFA.

Αυτό αναφέρει η Athletic, σε σημερινό της δημοσίευμα κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός έχοντας πια συμπληρώσει κάρτες δεν θα μπορέσει να παίξει στην πρώτη αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.

Από τον Ολυμπιακό να θυμίσουμε ότι είναι τιμωρημένοι οι Ντόη και Μασούρας.

Δειτε Επισης

Το νέο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι ήταν... δήλωση-«Προφανώς και δεν φοβάμαι τις 115 κατηγορίες»!
Ριμπερί για τη Χρυσή Μπάλα του 2013-«Θα παραμείνει για πάντα μια αδικία, είχα κάνει την τέλεια χρονιά»
Ο Κορέα έχει προσφορές από τον Ολυμπιακό κι άλλες ομάδες σύμφωνα με τους Αργεντίνους
Με το δεξί μπήκαν στα προκριματικά του World Cup Αγγλία, Πολωνία, Φινλανδία, Βοσνία και Λετονία
Χάρι Κέιν για τη Xρυσή Μπάλα: «Στην Τότεναμ δεν θα μπορούσα να την κατακτήσω, φέτος μπορώ»
Εθνική Ελλάδος: 5+1 λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε στην ανατροπή της Σκωτίας
Νεϊμάρ: Αποκάλυψη πως αρνήθηκε πρόταση 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για χάρη της Μπαρτσελόνα
Καρέτσας: Αισθάνομαι πραγματικά Έλληνας, θα το μετάνιωνα για πάντα εάν είχα επιλέξει το Βέλγιο
Ήρωας της Βραζιλίας ξανά ο Βινίσιους-Νικητήριο γκολ στο 99′ και μισό βήμα μακριά από το Μουντιάλ
Τρέλα στα social media για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα-«Τι έγινε ρε παιδιά, τον Μέσι βάλαμε;»