Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»

Το δικό του μήνυμα, όσον αφορά στο ντέρμπι με την Ομόνοια, έστειλε στους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Ραν Μπεν Σιμόν, τονίζοντας πως όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια και η ενέργεια από τους οπαδούς είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνους.

Μιλώντας στην κάμερα της ομάδας, ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας ανέφερε πως «κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε και κάθε βουνό που ανεβαίνουμε είναι απλά η αρχή του επόμενου. Το παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι. Βλέπω τους παίκτες πως το προσεγγίζουν. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, αλλά το θέμα είναι πως θα είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα που μας φέρνουν εδώ που είμαστε».

Συνεχίζοντας, ο Μπεν Σιμό σημείωσε πως «σε αυτό το παιχνίδι είναι και θέμα ενέργειας. Και αν μιλάμε για ενέργεια απόλυτα, μιλάμε για τον κόσμο και τους ανθρώπους μας. Τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε όλους. Και πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν έρχονται σε μια συναυλία. Τους χρειαζόμαστε για να στηρίξουν την ομάδα και να μας δώσουν την ενέργεια μέχρι το τέλος της σεζόν».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλησε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, υποδεικνύοντας ότι «κάθε παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο σημαντικό από το επόμενο. Οπότε όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια. Και η ενέργεια που παρατηρούμε από τους οπαδούς μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Μαζί σας, παιδιά, θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν