Επικράτησε με πεντάρα της ΑΕΖ η Καρμιώτισσα-Κατατρόπωσε την ΑΕΛ ο Απόλλωνας

Απίστευτο παιχνίδι στη Λάρνακα, με την Καρμιώτισσα να επικρατεί με πέντε γκολ έναντι της ΑΕΖ, σε ένα αγώνα που τα είχε όλα, αφού συνολικά η μπάλα ακούμπησε επτά φορές τα δίκτυα στις εστίες των δύο ομάδων. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το παιχνίδι στη Λεμεσό, όπου ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει με 4-1 την ΑΕΛ.

Η ΑΕΖ πήρε ένα ισχυρό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα στο Αμμόχωστος-Επιστροφή, με τον Σιφναίο να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό και στο 24’ ο Ματόνγκο να διπλασιάζει τα τέρματα για την οικοδέσποινα ομάδα. Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41’ η Καρμιώτισσα με τον Θεοδώρου κατάφερε να μειώσει.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, η Καρμιώτισσα έδειξε τις προθέσεις της, καθώς στο 48’ ο Κατσαντώνης ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ. Στο 66’ η Καρμιώτισσα πήρε προβάδισμα, με τον Θεοδώρου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και στο 82’ ο Ρόσι πέτυχε το τέταρτο γκολ. Το τελευταίο και νικητήριο τέρμα για την Καρμιώτισσα πέτυχε ο Ουεσλάτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κατατρόπωσε την ΑΕΛ ο Απόλλωνας

Ένα εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το παιχνίδι στο στάδιο Άλφαμεγα, όπου ο Απόλλωνας κατάφερε να κατατροπώσει την συμπολίτισσα ΑΕΛ, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το τρίποντο.

Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 2ο λεπτό του αγώνα, όταν από λάθος του Τσούκα, ο Μάρκες κατάφερε να σκοράρει, βάζοντας μπροστά από την αρχή τους οικοδεσπότες. Στο 37’ παρατηρήθηκε ίδιο σκηνικό, με λάθος του Ανέστη και σκόρερ τον Μπακένγκα. Δύο λεπτά μετά το 45’ ο Μάρκε πέτυχε ξανά το τέρμα, δίνοντας ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στον Απόλλωνα.

Το τέταρτο τέρμα του Απόλλωνα σημείωσε ο Άδωνη στο 68’, ενώ για την ΑΕΛ το τέρμα πέτυχε ο Μίντσεφ στο 84’.

Δειτε Επισης

Σημαντική αύξηση αποδοχών ποδοσφαιριστριών Εθνικής προτείνει η ΚΟΠ
Σιγή ιχθύος από Έφορο Φορολογίας και σωματεία για τη νέα συνάντηση για τις οφειλές
Εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων ο ΠΑΣΠ για την ισότητα στον αθλητισμό-«Ποιος είναι ο ρόλος των φορέων;»
Δημητρίου: «Δεν τίθεται θέμα ανανέωσης Μπεργκ, η ΑΕΚ είναι… η πιο όμορφη και έτοιμη νύφη»
Ορίστηκε η συνεδρία του Εφετείου για τον Απόλλωνα
«Προστατεύσουμε την ομάδα μας από ενέργειες που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν»
Conference League: Από το «Έτιχαντ» στη Λεμεσό, Σκωτσέζος στο ΓΣΠ
Έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή υπέβαλε ο Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: Η UEFA στην προετοιμασία της Πάφου ενόψει Ομόνοιας
Αλλαγή ώρας έναρξης στο Άρης-ΑΠΟΕΛ