«Οι παίκτες είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη, παίκτης του αγώνα ο Σαρφό»

Τη πολύ σημαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, κλήθηκε να σχολιάσει ο Τάκης Αντωνίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του συλλόγου της Λευκωσίας ανέφερε ότι, «ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πολλές φορές φέτος πως όταν προηγηθεί είναι πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες είχαν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη και με την εμπειρία τους τα κατάφεραν πολύ καλά. Από τη στιγμή που προηγήθηκε, δεν κατάφερε να ασκήσει πίεση ουσιαστική ο ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης του αγώνα μέχρι την ώρα που έπαιζε ήταν ο Σαρφό. Ήταν καταπληκτικός. Βοηθούσε το πλάνο και αποσυμφόριζε την ομάδα από την πίεση και την ώρα που έβρισκε χώρους γινόταν ουσιαστικός. Και ο Κβιλιτάια φυσικά. Είχα πει ότι πιθανόν ο Σαρφό να ήταν και ο παίκτης του πρωταθλήματος όταν ήταν βασικός. Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη, προσπαθείς να τον φέρεις με το μέρος σου και να έχει ρόλο στην ομάδα. Με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πόσο πολύτιμος είναι και μπορεί να αποδειχθεί και στους τελευταίους δύο αγώνες».

Στη συνέχεια είπε ότι, «το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιον θα ευνοεί η ισοπαλία στο τέλος, εκτός κι αν η Ανόρθωση κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ και εμείς κερδίσουμε την Ομόνοια. Είναι δύσκολο. Ειδικά για εμάς, τώρα που η Ομόνοια είναι σε καλή περίοδο. Μια πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν ρόλο στην ομάδα. Είναι πολύ συμπαγής ομάδα και θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο τίτλος να κριθεί στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ είπε πως, «η ΑΕΚ είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές της. Έχουν εμπεδώσει πολύ καλά οι παίκτες που αγωνίζονται, ξέρουν τον ρόλο τους. Αυτό φαίνεται και από τους παίκτες που χρησιμοποιεί ο προπονητής της και θα είναι ένας αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ που ξέρει να αμύνεται καλά και με μια ΑΕΚ που ξέρει να παίξει με αυτοπεποίθηση να κρατά τη μπάλα».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ