Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία

Στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου, με την ομάδα της Λάρνακας να έχει την ευκαιρία εάν κάνει το 2/2 να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο εκπρόσωπος Τύπου τη ΑΕΚ σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «ο τρόπος που καταφέραμε να κερδίσουμε και το γεγονός πως παίζαμε στην Αρένα οι δύο ομάδες που ήταν οι πιο φορμαρισμένες ομάδες, δίνει και μεγαλύτερη αξία στην επικράτησή μας. Για δεύτερη φορά κάναμε εξαιρετικό από τακτικής πλευράς παιχνίδι, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Στο πρώτο ημίχρονο μια τελική κάναμε με τον Σολ, όμως στο δεύτερο εκείνο το εκρηκτικό 20λεπτο, το γκολ μας έδωσε φτερά στα πόδια και τελειώσαμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ και θα μπορούσαμε και για τρίτο. Ήταν μια νίκη χρυσάφι».

Παράλληλα πρόσθεσε πως, «είμαστε στο όριο της υπέρβασης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάναμε υπέρβαση. Αν έλεγες πως ο τίτλος θα είναι κούρσα για δύο άλογα και το ένα θα ήταν η ΑΕΚ θα σε έβγαζε τρελό. Είναι υπέρβαση και η πορεία μας τους τελευταίους μήνες. Έχουν μείνει άλλα δύο παιχνίδια, ορίζουμε τη μοίρα μας. Παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία. Πρώτα με την Ανόρθωση κι αν πάνε τα πράγματα όπως όλα δείχνουν, για ένα παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Το θέλουμε όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Αυτό που έμοιαζε όνειρο, είναι στόχος εφικτός. Ξέρουμε τι θα σημαίνει και θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα αν καταφέρουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Λάρνακα».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση είπε ότι, «είναι το πρώτο 90λεπτο για να πάμε στο ΓΣΠ να παίξουμε τα ρέστα μας. Πρέπει να πάμε σοβαροί για να μην μας απασχολούν τα του αντιπάλου. Να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει κανείς να σκέφτεται το τελευταίο παιχνίδι από τη στιγμή που μεσολαβεί το ματς με την Ανόρθωση».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ ανέφερε πως, «η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, μαγική. Τραγούδι από το πρώτο λεπτό. Φαντάζεστε τι θα σήμαινε να έχουμε κόσμο στο φινάλε. Γενικότερα σε όλα τα ντέρμπι. Αλλά είναι ένα μέτρο που θα ισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ