Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις

Για τα παιχνίδια που έμειναν για το φινάλε της σεζόν στην Πάφο, δυο για το πρωτάθλημα και τον τελικό του κυπέλλου, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους,

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM για τον αγώνα με την Ανόρθωση είπε πως, «ήταν μια καλή, σοβαρή, μεστή εμφάνιση μετά και την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Εύχομαι την ποιότητα της ομάδας να την δούμε στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, τρεις τελικούς δύο πρωταθλήματος και τον τελικό για να πάρουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έναν τίτλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «μπορεί να νικήσαμε τον Απόλλωνα στο τελευταίο λεπτό αλλά δεν κινδυνέψαμε. Με την Ανόρθωση κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είμαστε σε ένα καλό φεγγάρι και θα μας βοηθήσει στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Το έλεγα από την αρχή ότι μπαίνουμε στα πλέι οφ με γεμάτο ρόστερ και βάθος, δεν το δείξαμε στην αρχή αλλά προς το τέλος είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Είναι σημαντικό που κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είμαστε και κοντά και μακριά από τους στόχους που θέσαμε».

Για την προσέλευση του κόσμου ανέφερε ότι, «είχαμε καλή προσέλευση παρόλο που για πρώτη φορά περίμενα περισσότερους. Έχουμε την δυνατότητα να έχουμε ένα γεμάτο «Στέλιος Κυριακίδης». Αν νικήσουμε τον Άρη θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο στην τελευταία αγωνιστική. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μεγάλωσε αυτή η ομάδα και πρέπει να την σπρώχνουν».

Σε ερώτηση εάν η Πάφος βρίσκεται σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση είπε ότι, «μιλήσαμε ναι. Το είπε και ο ίδιος ότι θέλει να μείνει. Είναι παίκτης βαρόμετρο, είναι επαγγελματίας σε όλα του, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Είναι κόσμημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε σε επαφές, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Όπως ανέφερε επίσης, «την ερχόμενη Πέμπτη στην ΚΟΠ θα γίνει η σύσκεψη και θα τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες».

Για το γηπεδικό ο γενικός διευθυντής της Πάφου ανέφερε πως, «θα μας προλάβουν πολλά γεγονότα και σημειώστε το. Θα έχουμε προβλήματα με αυτό το θέμα. Ακόμα και ο Γ.Σ.Κόροιβος λέει ότι η Πάφος FC όφειλε να μεριμνήσει που θα παίξει. Θα χτίσουμε γήπεδο σε ένα χρόνο; Στην Πάφο είμαστε και ο τελευταίος τροχός της άμαξας και είναι δύσκολο. Αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ και λέει εξυπνάδες ότι πρέπει να κάνουμε μόνοι μας γήπεδο, εμείς του λέμε να ενδιαφέρονται ολόχρονα για τους αθλητές τους. Ο πρωταθλητής ο Κεσίδης δεν έχει που να αθληθεί και θα τον βοηθήσουμε εμείς. Δεν έπρεπε να γίνει ανακατασκευή ταρτάν 1,8 εκατομμυρίων σε γήπεδο που πρέπει να κατεδαφιστεί. Ήταν ένα λάθος, έπρεπε να βρεθούν άλλες λύσεις για το θέμα του γηπεδικού. Περιμένω να έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ