BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι

H δραματική, όπως εξελίχθηκε, πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Κόβεντρι στη διαδικασία των πέναλτι έλαβε τελείως διαφορετικές αντιδράσεις μεταξύ των παικτών των «Κόκκινων Διαβόλων», με άλλους να σέβονται την τρομερή προσπάθεια των αντιπάλων τους και άλλους να βρίσκουν διάθεση να τους... κοροϊδέψουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μεν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Σίτι, ωστόσο αυτή μόνο εύκολα δεν ήρθε απέναντι στην απίστευτη Κόβεντρι που έφτασε ένα «τσακ» από το θαύμα.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ πήρε προβάδισμα με 3-0 και συνέχισε να το διατηρεί μέχρι το 70ο λεπτό δείχνοντας πως θα πάρει μία άνετη πρόκριση κόντρα στην Κόβεντρι, η οποία είχε ούτως ή άλλως υπερβάλει εαυτό φτάνοντας έστω και στα ημιτελικά του φετινού FA Cup. Mία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας που μπήκε στο χορτάρι του Γουέμπλεϊ ως το απόλυτο αουτσάιντερ και έτσι φαινόταν και αγωνιστικά. Παρ' όλα αυτά, με ένα εικοσάλεπτο να απομένει στα ματς με κάποιον τρόπο που δύσκολα εξηγείται, οι παίκτες της βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να πράξουν το αδιανόητο.

Με τρία τέρματα έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία και πλέον μία διαδικασία πέναλτι χώριζε την Κόβεντρι από το... όνειρο. Δυστυχώς, αποδείχθηκε πιο... άτυχη στη «ρώσικη ρουλέτα» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 4-2 παίρνοντας την πρόκριση, που μόνο ως επιτυχία δε μοιάζει.

Μετά από αυτή την ηρωική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των «Sky Blues», η αντιδράσεις κάποιων ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ μόνο τα πεινές δεν ήταν. Ο Άντονι αμέσως μετά την εύστοχη εκτέλεση του Χόιλουντ έδειξε τα αφτιά του και το σήμα της ομάδας του στους απογοητευμένους παίκτες της Κόβεντρι, ενώ ο Δανός φορ έτρεξε προς την κερκίδα σαν τρελός.

Την ίδια ώρα ο Χάρι Μαγκουάιρ έδειξε να μην υιοθετεί τη συμπεριφορά των συμπαικτών του, δίνοντας το χέρι σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ηττημένων και παρηγορώντας τους για τον αποκλεισμό τους. Συμπαίκτες στον ίδιο σύλλογο άλλα βγαλμένοι από άλλους... κόσμους οι παίκτες των 20 φορές πρωταθλητών Αγγλίας και ένα μεγάλο respect στο Μαγκουάιρ.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Απαράδεκτος Μπέβερλι, πέταξε την μπάλα σε γυναίκα και ήταν αγενής σε ρεπόρτερ του ESPN
«Ποδοσφαιροκουβέντα» με τον Μουρίνιο είχε ο Μπρούνο Άλβες
Αυτή την ομάδα αγοράζει ο Ατζούν
Στη μάχη των εκλογών ο Τράττος, κατεβαίνει ως υποψήφιος κοινοτάρχης-Το μήνυμά του
Το μοντέλο από την Ολλανδία που πήρε τα μυαλά του αστέρα της Ρεάλ, Τζουντ Μπέλιγχαμ
BINTEO: Ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τάνγκο στο «Έμιρεϊτς» μετά την 5άρα επί της Τσέλσι
Ιρανός ΜΜΑer κλώτσησε ring girl, έχασε το ματς και μετά τον πλάκωσαν οι θεατές
BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι
BINTEO: «Τι να πεις για μένα» και ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»
Οπαδός της Φενέρ άρχισε τις κλωτσιές και γκρέμισε το σαλόνι του στην τελευταία απόκρουση του Τζολάκη