Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»

Σημάδεψε την ιστορία των clasico όσο κανείς άλλος στην ιστορία των δύο ομάδων. Εξάλλου είναι ο πρώτος σκόρερ των παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και ο πρώτος σε ασίστ, μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές με 20 γκολ και 11 ασίστ.

Ο Λιονέλ Μέσι, περί ου ο λόγος, είχε πολλές τρομερές παραστάσεις απέναντι στη «βασίλισσα», αλλά αυτή της 23ης Απριλίου του 2017 είναι, πιθανότατα, η πιο ξεχωριστή.

Με ένα ασύλληπτο σόου του Αργεντινού μάγου η Μπαρτσελόνα είχε αποδράσει με εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί των «μερένγκες», σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Η Ρεάλ είχε προηγηθεί νωρίς, με τον Μέσι να απαντάει άμεσα με υπέροχη ενέργεια, ενώ η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε καταφέρει να πάρει το προβάδισμα με τον Ράκιτιτς. Η «βασίλισσα» είχε ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Χάμες Ροντρίγκες και ενώ όλοι περίμεναν ένα ισόπαλο ντέρμπι, ο Μέσι είχε διαφορετική άποψη.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ ακριβείας ο Pulga είχε διαμορφώσει το 3-2, με τον πανηγυρισμό του να είναι iconic: ο Μέσι έβγαλε την μπλούζα του και έδειξε την πίσω όψη της με το όνομά του στους οπαδούς της Ρεάλ, σε ένα clasico που έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και έμεινε στην ιστορία…

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά