Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Νίκο Γουίλιαμς

Ακόμα ένα περιστατικό ρατσισμού στα ισπανικά γήπεδα.

Θύμα ρατσιστικών προσβολών από «ανόητους ανθρώπους» κατά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης κατήγγειλε πως έπεσε ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο Νίκο Γουίλιαμς.

Ο Γουίλιαμς μίλησε στον διαιτητή αφού άκουσε τις προσβολές, καθώς ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι διεκόπη προς στιγμήν, ενώ λίγο αργότερα, ο Ισπανός διεθνής εξτρέμ σκόραρε και πανηγύρισε κτυπώντας το χέρι του και υποδεικνύοντας το χρώμα του δέρματός του.

«Πήγα να σουτάρω στην γωνία και άκουσα ήχους μαϊμούς», τόνισε ο 21χρονος Γουίλιαμς μιλώντας στο DAZN και πρόσθεσε: «Δεν ήταν πολλοί. Παντού υπάρχουν ανόητοι. Ελπίζω σιγά σιγά αυτό να αλλάξει. Ο πανηγυρισμός μου έγινε με θυμό. Δεν είναι φυσιολογικό να σε προσβάλλουν για το χρώμα του δέρματός σου».

Υπέρ του Γουίλιαμς τοποθετήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε: «Στην κοινωνία μας, δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπους που προσβάλλουν έτσι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης και όλοι οι υποστηρικτές της είναι υπέρ του Νίκο και εναντίον αυτών των καταστάσεων, που δεν πρέπει να συμβαίνουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ή στην κοινωνία. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στην εποχή και την κοινωνία στην οποία ζούμε».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το μεταφυσικό θαύμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ήδη στα βιβλία της ιστορίας
Eισιτήρια του τελικού του Conference League πωλούνται online σε 20πλασια τιμή
Αινιγματικός ο Ποτσετίνο για το μέλλον του στην Τσέλσι
Ρεκόρ... Αφρικής ο Ελ Κααμπί-Ξεπέρασε Ντρογκμπά, Ετό και Σαλάχ
Έτοιμη να κάνει πρόταση η Νάπολι για να δέσει τον Κβαρατσκέλια
Πόσα χρήματα εξοικονομεί η Παρί από την αποχώρηση του Εμπαπέ
Εκπλήξεις στην αποστολή της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα
Στη Serie A μετά από 21 χρόνια η Κόμο του Νικόλα Ιωάννου
Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League
Έχασε την ευκαιρία η Μπρεστ, κοντά στην Ευρώπη η Νις