Το θρίλερ στην Super League συνεχίζεται, μετά την 3η αγωνιστική των πλέι οφ

Το θρίλερ στην Super League στην Ελλάδα καλά κρατεί μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των Play Off καθώς, για ακόμη μια φορά σε αυτή τη σεζόν, καταγράφηκε αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ, μετά από ανατροπή και την νίκη στην Τούμπα επί της Λαμίας με 3-1, πέρασε στην 1η θέση εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Στο τελευταίο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 με το οποίο βρέθηκε να χάνει από το 5΄ (γκολ του Βίντα) της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και να επικρατήσει με 2-1.

Μπακασέτας στο 32’ και Ιωαννίδης στο 34’ σκόραραν στην ανατροπή των «πρασίνων», η οποία τους κράτησαν ζωντανούς στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς και στους 3 από την 2η ΑΕΚ.

Στον άλλο αγώνα του γκρουπ του τίτλου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές αναγκάζοντας αντίστροφα τον Άρη να δεχθεί την πρώτη του ήττα μετά από δύο νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν του Άρη με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βρίσκονται 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και μόλις 2 από τον 3ο Παναθηναϊκό.

Δειτε Επισης

Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ