Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29Μ για το γήπεδο που θέλει να αγωνίζεται και η απάντηση για την κάρτα οπαδού

Την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του για άνοδο στα σαλόνια της Α' κατηγορίας, αλλά και το γήπεδο που επιθυμεί να αγωνίζεται, σχολίασε ανάμεσα σε άλλα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχέλης Φιλίππου στον Super Sport FM.

Για το «βήμα» που μπορεί να γίνει μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ προς την παρουσία στην πρώτη κατηγορία: «Καλησπέρα σας. Αδημονούμε για ένα «βήμα» προς την άνοδο και το «όνειρο» της πρώτης κατηγορίας. Αν πάρουμε τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ εντός έδρας θα είναι σημαντικό το «βήμα» που θα κάνουμε ως ομάδα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μένουν τέσσερις αγωνιστικές, άρα με τα βαθμολογικά δεδομένα που υπάρχουν στο πρωτάθλημα μία νίκη θα μας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την άνοδο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πετύχουμε τους δύο στόχους».

Για το Ομόνοια Αραδίππου – Ολυμπιακός: «Αυτή η αγωνιστική είναι σημαντική. Οι αγώνες θα κρίνουν το θέμα της ανόδου. Σημαντικό παιχνίδι, όμως εάν εμείς πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει σε εκείνο το παιχνίδι θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της Ομόνοιας 29Μ και το «βήμα» ανόδου σε περίπτωση νίκης στον επόμενο αγώνα: «Στο ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι αγώνες. Δεν μπαίνουμε σε σενάρια, δεν μπήκαμε καθόλου από την αρχή της σεζόν. Οι νίκες μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο. Θα πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη στη «μονομαχία» των δύο ομάδων».

Για την παρουσία του κόσμου: «Κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Η ώρα έναρξης πήγε στις 19:30 από τις 19:00 για να προλάβει ο κόσμος να βρεθεί στο Δάλι. Τα εισιτήρια θα εξαντληθούν, οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες και προσδοκούμε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα σπρώξει τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη».

Για τη συνολική πορεία στο πρωτάθλημα: «Εξαιρετική πορεία σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά και στα «play-offs» που έχουμε οκτώ (8) νίκες και μία (1) ισοπαλία. Το ποδόσφαιρο προσφέρει ανταμοιβή στη σωστή δουλειά ενός συνόλου. Έγινε εξαιρετική δουλειά τον Ιανουάριο αλλά και γενικότερα στην ομάδα. Τα κενά που υπήρχαν καλύφθηκαν με μεταγραφές τον Γενάρη. Μας βελτίωσαν την εικόνα οι κινήσεις που έγιναν. Μας έδωσαν ισχυρό έναυσμα για αυτή τη πορεία, άλλωστε υπήρχε καλό σύνολο από τις πρώτες αγωνιστικές. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από το ποδοσφαιρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο, διατηρήσαμε την κανονικότητα σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν και φτάσαμε κοντά στο στόχο μας».

Που θα αγωνίζεται η Ομόνοια 29Μ στην πρώτη κατηγορία εάν έρθει η άνοδος; «Αυτή η ομάδα μπορεί να παίζει μόνο στο ΓΣΠ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όσο κόστος έχει το γήπεδο, άλλα τόσα οφέλη μπορεί να δώσει αυτή η έδρα. Είναι δική μας δουλειά για να εκμεταλλευτούμε τα καλά του ΓΣΠ, έτσι ώστε να εξισορροπήσουμε το οποιοδήποτε οικονομικό βάρος».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Το ζήτημα της κάρτας οπαδού θα το δουν τα οπαδικά μας σύνολα, που έχουν ήδη θέση. Η θέση της ομάδας είναι ενάντια σε αυτό το μέτρο, μακάρι να μπορέσουμε με τροποποιήσεις οι οποίες έχουν συμφωνηθεί ήδη από όλα τα οπαδικά σύνολα εδώ και καιρό, να έρθουν και οι οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο».

Για τον Τούτιτς: «Αυτό θα φανεί το καλοκαίρι. Στόχος είναι η άνοδος. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έρθει σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να δούμε πως θα “προχωρήσουμε” την ερχόμενη σεζόν».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ