ΒΙΝΤΕΟ: Κέρδισε με τριάρα την ΑΕΖ η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε με 3-0 της ΑΕΖ, σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο.

Τα πρώτα δύο γκολ για τους ερυθρόλευκους, ήρθαν με πέναλτι από τον Ντουρμισάι, το ένα στο 21' και το άλλο στο 75', ενώ ο Τζάνκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80'.

Η ΑΕΖ αγωνιζόταν από το 18' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της Μπέκερ, ενώ από το 74' αγωνιζόταν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Σάμπο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τη νίκη αυτή η Σαλαμίνα έπιασε στη 2η θέση της βαθμολογίας την ΑΕΛ με τις δύο ομάδες να έχουν από 41 βαθμούς. Προηγείται ο Απόλλων με 49 βαθμούς. 

Δειτε Επισης

Ντερμπάρα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων , πρόκληση για την Πάφο στο «ΠΑΠ», μάχη για Ανόρθωση και ΑΕΛ
Έκανε την ανατροπή και φεύγει από την Περιστερώνα με νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ η Ομόνοια
Βγαίνει μπροστά και ο Απόλλων κατά της Αστυνομίας-«Το πρόβλημα αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα»
Επίθεση ΑΠΟΕΛ σε Αστυνομία-«Προσπαθεί με μορφή αντιποίνων να δημιουργήσει πρόβλημα»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση για τη μετονομασία της εταιρείας και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ