Οι Ρουμάνοι κατηγορούν τον Ταχτσίδη ότι τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για να πάει σε συναυλία του Βέρτη

Στο στόχαστρο του ρουμανικού Τύπου και όχι μόνο βρέθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος κατηγορείται ότι τιμωρήθηκε εσκεμμένα με κίτρινη προκειμένου να συμπληρώσει κάρτες και να απουσιάσει απ' το επόμενο ματς της ομάδας του.

Μάλιστα, ο λόγος τον οποίο επικαλούνται οι Ρουμάνοι είναι... απίθανος καθώς κατηγορούν τον έμπειρο Έλληνα χαφ της Κλουζ ότι επεδίωξε την τιμωρία του ώστε να μην ταξιδέψει με την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κραϊόβα προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του αγαπημένου του τραγουδιστή και φίλου του Νίκου Βέρτη, ο οποίος εκείνες τις μέρες επρόκειτο να επισκεφτεί την Κλουζ!

Η ρουμανική ιστοσελίδα fanatik έφερε στην επιφάνεια τη δυσφορία που υπάρχει στη ρουμανική ομάδα για τον Έλληνα άσο, με αφορμή την αποβολή του Ταχτσίδη μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κορβινούλ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, για το Κύπελλο Ρουμανίας. Η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες νωρίς στο παιχνίδι και υπέστη έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό καθώς ηττήθηκε με 4-0. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, στην αναμέτρηση της Κλουζ με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου στις 10 Φεβρουαρίου, ο 33χρονος χαφ πήρε κίτρινη κάρτα, ενώ ήταν στον πάγκο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί για μια αγωνιστική καθώς συμπλήρωσε τέσσρις κάρτες. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Έλληνας χαφ προκάλεσε τον κιτρινισμό του εσκεμμένα, καθώς δεν ήθελε να παίξει στο επόμενο εκτός έδρας ματς με την Κραϊόβα, ώστε να βρεθεί στη συναυλία του Νίκου Βέρτη!

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

«Παρακαλούσα για μεταγραφές... Έφτασα σε σημείο να υποκλέψω την έγκριση του Γιοβάνοβιτς»
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»
Φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα-Σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Καθυστέρησε έντεκα λεπτά να αρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λόγω ενός πανό
Φρούριο η OPAP Arena για τον τελικό του Conference League
Σπαράζει καρδιές η αδερφή του Νάσου-«2548 άδειες ημέρες χωρίς εσένα...»
Η Τσέλσι ξενέρωσε την Άστον Βίλα που έχει μπόλικα ζητήματα να λύσει ενόψει Ολυμπιακού
Τα φώτα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που μπορεί να κρίνει τον τίτλο