Σωφρόνης: Αδικήθηκε για ένα πρωτάθλημα ο Απόλλωνας του 2018, ο ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο

Για τη μάχη του τίτλου, την παρουσία του στον πάγκο της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ αλλά κα τον Απόλλωνα του 2017-18, μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Μιλώντας σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Kick Off» στην Cablenet ανέφερε πως, «είμαι οπαδός, παρακολουθώ τα παιχνίδια. Βλέπω τα παιχνίδια. Κάθε προπονητής θέλει να βρίσκεται στους πάγκους. Αυτό το διάστημα παρακολουθώ τα παιχνίδια από την κερκίδα. Κάνω αναλύσεις, βλέπω πως παίζουν οι ομάδες. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα που είμαι μακριά από τους πάγκους. Αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ έχει προβάδισμα, όμως είναι μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν διαθέσιμοι βαθμοί, σε κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα».

Για την παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας είπε ότι, «είναι τιμή να καθίσω στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας. Διαφορετικά συναισθήματα, ήταν απίστευτη εμπειρία. Ωραίες στιγμές. Δεν έχεις συνέχεια αυτή την ευκαιρία σαν προπονητής να ζήσεις αυτά τα μεγάλα ματς. Όλη η Κύπρος βλέπει αυτά τα παιχνίδια. Και το Απόλλων-ΑΕΛ είναι ξεχωριστό. Είχα την τιμή να τα ζήσω όλα αυτά. Απίστευτες εμπειρίες».

Σε ερώτηση για τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ είπε ότι, «η στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ο τελικός κυπέλλου το 2016 με τον Απόλλωνα. Παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες κερδίσαμε το τρόπαιο. Υπάρχουν και οι στιγμές που χάσαμε το πρωτάθλημα στο ΓΣΠ. Δεν θα τις ξεχάσεις ποτέ. Ο κάθε προπονητής θέλει κάθε χρόνο να διεκδικεί τα τρόπαια».

Ερωτηθείς για αυτό που τον στεναχωρεί είπε ότι, «αυτή τη στιγμή θα πω ότι με στεναχωρεί που δεν πήρα ένα πρωτάθλημα. Για να το πάρεις, όλα ξεκινούν από τη διοίκηση και μετά πάει στους υπόλοιπους. Είναι συλλογική προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία το 2018, μέχρι το τέλος το παλέψαμε και για τα δύο τρόπαια. Το ίδιο έγινε και με τον ΑΠΟΕΛ. Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ. Θα έβγαινε πρώτη η ΑΕΚ και στο 72’ είχε ξεκάθαρη φάση για το 2-0. Μετά ήρθε η ανατροπή και το -2 για τον ΑΠΟΕΛ έγινε +4».

Για τον Απόλλωνα του 2018 ανέφερε πως, «έχουν αλλάξει πολλά στο ποδόσφαιρο. Τότε δεν είχε τόσες δυνατές ομάδες όπως τώρα. Οι διαφορές έχουν γίνει πιο μικρές. Είχε φτιαχτεί μια εξαιρετική ομάδα το 2018 στον Απόλλωνα. Είχαμε 24 ισάξιους παίκτες. Όταν βλέπεις τέτοιους παίκτες στην επιθετική γραμμή και πως έπαιρνες γκολ από παντού. Εγώ πιστεύω και το λέω πως εκείνο το διάστημα αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτή η ομάδα αδικήθηκε για ένα πρωτάθλημα. Το δικαιούταν ο Απόλλωνας».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού