Ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν ο Μπεν Σιμόν

Ο Μπεν Σιμόν αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της σεζόν, θα πάει σε ένα νέο πρότζεκτ, αφήνοντας να εννοηθεί την Εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Σημειώνεται πως, τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημοσιεύματα στο Ισραήλ κάνουν λόγο πως ο κόουτς της ΑΕΚ, θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Νιώθω υποχρεωμένος στην ΑΕΚ, στη διοίκηση, στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα. Μετά το τέλος της σεζόν, σε έναν μήνα πάω σε ένα νέο πρότζεκτ, που είναι σημαντικό για τη ζωή μου. Μέχρι τότε, μέχρι το τελευταίο ματς θα δίνω περισσότερο από 100% για τη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο.

Για το παιχνίδι ανέφερε πως, «το να κερδίσεις τρεις φορές την Πάφο φέτος, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Σαν ομάδα δεν αφήνουμε κανέναν άλλο να γράψει την ιστορία, παρά μόνο εμάς τους ίδιους. Παρουσιαζόμαστε γενναίοι. Δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαι πολύ υπερήφανους για όλους στην ομάδα, για τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση γιατί βλέπουμε ότι ο καθένας δίνει το καλύτερο εαυτό. Αυτό που περάσαμε στο μήνυμα στους παίκτες είναι το πόσο γρήγορα θα σηκωθείς όταν πέφτεις. Πνευματικά το έχουμε αυτό το στοιχείο. Ήταν πολύ δύσκολο μετά το τελευταίο ματς γιατί νιώθουμε ότι τα αξίζαμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο ματς της χρονιάς που κάναμε, αλλά μετράει το αποτέλεσμα».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού