Απολογήθηκε ο παίκτης για την καρατιά στη Ρόδο-«Συγγνώμη για την απαράδεκτη ενέργειά μου»

Συγγνώμη ζήτησε ο Μπάμπης Ταγκάεφ για το βάναυσο χτύπημα στον Μανώλη Νασόπουλο με καρατιά, κατά τη διάρκεια έντασης στο παιχνίδι του Ηρακλή Λάρδου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός χτύπησε στο κεφάλι τον αντίπαλό,του, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ταγκάεφ σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο κινδυνεύει ακόμα και με ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο, ενώ ο Ηρακλής Λάρδου έσπευσε να καταδικάσει την ενέργεια του ποδοσφαιριστή. Ο 33χρονος με επιστολή που έστειλε στην ιστοσελίδα xxsports.gr, θέλησε να απολογηθεί για την απαράδεκτη κίνησή του.

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω. 

Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες». 

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!