Η πρόβλεψη του Αναστασίου για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και η αναφορά για τον ρόλο του στην Ομόνοια

Ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε στη «Δίκη στο Open» την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του στην Ομόνοια.

Για την παρουσία του στο τριφύλλι ανέφερε πως, «υπήρξε μια συζήτηση με τους ανθρώπους της Ομόνοιας και ανέλαβα το ρόλο του στρατηγικού συμβούλου. Ουσιαστικά στα καθήκοντα του στρατηγικού συμβούλου είναι η οργάνωση και τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας σε όλους τους τομείς, από το σκάουτινγκ μέχρι τις ακαδημίες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε ότι, «η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει όπως και πέρυσι, αλλά της λείπει η φρεσκάδα. Πέρυσι ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη, έπαιζε με τον ενθουσιασμό του γηπέδου και του προπονητή. Πλέον οι παίκτες της κάνουν πολλά ατομικά λάθη.

Κανείς δεν πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τόσο μακριά, μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τα βάζει με όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μαθημένος στα δύσκολα, είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι και βγάζει δύο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους.

Ο Παναθηναϊκός έχει άγνοια κινδύνου, παίζει με σκοπό να κερδίσει σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα. Ο Τερίμ δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του και προσπαθεί με αυτό να κερδίσει. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει στοιχεία που πρέπει να έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον Ολυμπιακό, έχει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δείχνει βελτίωση με την έλευση του νέου προπονητή. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα από ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και πιο πίσω είναι ο Ολυμπιακός».

Για το Conference League πρόσθεσε ότι, «ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και το λέω με σιγουριά. Ο Ολυμπιακός μπορεί και αυτός να προκριθεί απέναντι στη Φενέρμπαχτσε».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού