Προανήγγειλε συναυλία με μεγάλο όνομα τραγουδιστή και special φιλικό ο Δημητρίου

Για τις επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζει η διοίκηση της ΑΕΚ, για τα 30 Χρόνια Ζωής αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM για την εκδήλωση ανέφερε πως, «έγινε για να παρουσιάσουμε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στη χρονιά. Έγινε πολύ ωραία ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του Πεζοπορικού και της ΕΠΑ, και ακολούθως την ενοποίηση τους. Ουσιαστικά η εκδήλωση, σηματοδότησε τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν και θα κορυφωθούν μέχρι τις 18 Ιουλίου που είναι και η ημέρα των γενεθλίων. Θα γίνει συναυλία με μεγάλο όνομα τραγουδιστή και φιλικό με μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη, όταν υπάρχουν νεότερα θα τα ανακοινώνουμε. Θα γίνει και gala diner και το επετειακό λεύκωμα».

Για τον αγώνα με τον Άρη και τον στόχο του τίτλου είπε ότι, σίγουρα με τον τρόπο που θα τελειώσει η σεζόν, που ελπίζουμε να είναι ο καλύτερος δυνατός, θα είναι το καλύτερο να γιορτάσουμε με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Και μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε πει ότι δεν σκεφτόταν κανείς ότι τελείωσε κάτι. Ακόμη απομένουν τέσσερα παιχνίδια, είναι ακόμη πιο λεπτές οι ισορροπίες. Όλα κρίνονται κάθε αγωνιστική. Εμείς τώρα παίζουμε με τον Άρη και εκεί ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα. Κερδίζοντας τα δικά μας παιχνίδια, επωφελούμαστε. Ο στόχος μας σε κάθε μας δεν αλλάζει. Έχουμε οδηγό τα εκτός έδρας παιχνίδια στα πλέι οφ. Είμαστε και αποτελεσματικοί και ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα σε κάθε αντίπαλο».

Για τον Ραν Μπεν Σιμόν ανέφερε πως, «σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στοχοπροσήλωση. Το μοναδικό στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Τη δήλωση που την έκανα το μεσημέρι για το μέλλον του Ραν Μπεν Σιμόν, μετάφερα τα λεγόμενα του προπονητή και με το που τελείωσε το παιχνίδι, απάντησε ο ίδιος».

Για τα αγωνιστικά πρόσθεσε ότι, «ο Σολ δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού