Η θέση της Πάφου για το γηπεδικό-«Υπάρχουν οι φωνές που αντιστέκονται να γίνει κάτι όμορφο στην πόλη»

Για το γηπεδικό αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση κυπέλλου με τον Απόλλωνα, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου.

Μιλώντας στον Super Sport FM o Πολύβιος Παλιούρας ανέφερε πως, «η ήττα από την ΑΕΚ με πλήγωσε αρκετά. Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά καλύπτονται, θα «κυνηγήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε για τη τέταρτη τουλάχιστον θέση. Δεν μας αφήνει τίποτα αδιάφορους. Ερχόμαστε από μέτριο αγώνα, ειδικότερα τα πρώτα 30΄ του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ευελπιστούμε να εμφανίσουμε αυτό το πρόσωπο για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον αγώνα».

Για τον αγώνα κυπέλλου είπε ότι, «είναι ιστορικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό. Το μυαλό μας σε αυτό το ιστορικό ματς, στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θέλουμε το τρόπαιο. Ο τρόπος αυτός σου δίνει εισιτήριο στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, διότι υπάρχει απέναντι ένας εξαιρετικός αντίπαλος που έχει εμπειρία. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό και θα διεκδικήσουμε ένα σκορ ασφαλείας».

Για τα αγωνιστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου ανέφερε πως, «υπάρχουν έντονες διεργασίες για τον αγώνα από όλους και τον προπονητή μας. Θα στερηθούμε τους Ικόκο και Μελούσο λόγω τραυματισμών. Θα δείξει με τον Τβουμάσι εάν θα προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Για το γηπεδικό πρόσθεσε πως, «έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα. Υπάρχουν οι φωνές που αντιστέκονται να γίνει κάτι όμορφο στην πόλη για την ομάδα και γενικότερα ολόκληρο τον αθλητισμό. Θα τα δούμε και αυτά στη συνέχεια, τώρα προέχει το κύπελλο».

Παράλληλα δήλωσε πως, «θα δώσουμε έναν χαρακτήρα ρετρό στον αγώνα του κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Θα δώσουν το παρών αρκετοί παλαίμαχοι, ενώ θα υπάρχει σημείο εκθεμάτων. Νομίζω πως και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δίνουμε μέγιστη σημασία στη διαδικασία του Pregame. Θέλουμε να κάνουμε μαθήματα ιστορίας του παρελθόντος για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι φίλοι της ομάδας».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν