«Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα που έγιναν ποτέ στην ιστορία της»

Το δικό της μήνυμα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στέλνει η Θύρα 9, όπου με νίκη της Ομόνοιας 29Μ, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο.

«Αδέρφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ

Με τα παιχνίδια να λιγοστεύουν και τις πιθανότητες για το όνειρο να αυξάνονται, η ΘΥΡΑ 9 ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα που έγιναν ποτέ στην ιστορία της. Το επόμενο παιχνίδι με τον ολυμπιακό χαρακτηρίζεται ως η τελευταία μάχη που πιθανότατα να μας δώσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, και εμείς τρελαινόμαστε μόνο με την ιδέα. Οι παλμοί ανεβαίνουν μόνο με την σκέψη του τί μπορεί να ακολουθήσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, και τί θα περάσει η Λευκωσία τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καθήκον και χρέος κάθε γνήσιου ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ να μείνει κοντά στην ομάδα και να στηρίξει κάθε οργανωμένη δράση της ΘΥΡΑ 9. Είναι καθήκον και χρέος ΟΛΩΝ μέχρι την τελική νίκη.

Την Παρασκευή λοιπόν καλούμε όλη την ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ οικογένεια στο παγκύπριο pre game που θα γίνει στον κεντρικό μας σύνδεσμο. Με παλμό απ’ τον δικό μας, άφθονο ποτό και μουσική από Dj Gantzo ξεκινάμε ένα διήμερο που μπορεί να καταλήξει σε ένα συνεχόμενο πάρτυ μέχρι αργά την Κυριακή! Την Παρασκευή σμίγουμε με αδέλφια από όλες τις πόλεις και δίνουμε το έναυσμα για ίσως ένα από τα πιο τρελά ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ γλέντια.

Το Σάββατο από νωρίς μαζευόμαστε ξανά στον κεντρικό μας σύνδεσμο, και στις 14:00 κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ για συνάντηση στον χώρο στάθμευσης του Μακαρείου σταδίου για να υποδεχτούμε και να εμψυχώσουμε τους λεβέντες μας και να τους δώσουμε την δυναμική για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Ακολούθως επιστρέφουμε στον κεντρικό μας σύνδεσμο για να συνεχίσουμε το πάρτυ με ποτό και τραγούδι, και να παρακολουθήσουμε τον αγώνα στις γιγαντοοθόνες που θα στηθούν!

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ, ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού