«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»

Στις οικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύθηκαν από την ΚΟΠ και αφορούν την Πάφο, αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι, «ο καθένας έγινε οικονομολόγος. Το fair play έχει αλλάξει ονομασία. Υπάρχουν και τρεις πυλώνες για τηρείς όλους τους κανονισμούς. Ο πρώτος έχει να κάνει με την φερεγγυότητα ότι δεν υπάρχουν οφειλές σε παίκτες και συλλόγους, στους εργαζομένους και προς την κυβέρνηση, που είναι ο πιο σημαντικός. Ο δεύτερος είναι η σταθερότητα και ο τρίτος που είναι ο έλεγχος του κόστους. Όλα τα τηρεί η Πάφος FC. Υπάρχει ένα ποσό για υποδομές που χτίσαμε μόνοι μας χωρίς την βοήθεια του ΚΟΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω τους σχολιασμούς ότι ο προϋπολογισμός της Πάφος FC είναι ψηλός. Έχουμε επίσης έξοδα 6,5 εκατομμύρια ευρώ σε οικοδομές. Οι μισθοί των παικτών που ανέρχονται στα 6-6,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι στο 28% των εξόδων. Τα έσοδα των 24 εκατομμυρίων ευρώ, προέρχονται από χορηγούς και από τους ιδιοκτήτες της ομάδας που έχουν σημαντική συμβολή. Η Πάφος δεν χρωστάει τίποτα και σε κανένα. Αν είναι σωστό να χρωστάς εκατομμύρια και λάθος να μην χρωστάς… αυτά μόνο στην Κύπρο! Οι απορίες πρέπει να γίνονται για τις ομάδες που έχουν μεγάλες οφειλές».

Για τα εισιτήρια του τελικού είπε πως, «θυμάμαι το 2007 που ήμουν στην ΑΕΠ και λέγαμε πως θα ήταν όνειρο να γίνεται πραγματικότητα να βλέπεις τους Παφίτες να κάνουν σειρές για ένα εισιτήριο διαρκείας. Διατέθηκαν πέρα των 3,000 εισιτηρίων σε μία μέρα. Για εμάς είναι κάτι το πρωτόγνωρό και το ζούμε γεμάτα με πολλά συναισθήματα». 

Σε ερώτηση εάν θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια είπε ότι, «δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι πολύ μεγάλος αριθμό, αλλά ββλέπω μεγάλη κινητικότητα. Φυσικά ο Παφίτης πρέπει να ξεκινήσει από τις 16:00 και μετά στο τέλος του παιχνιδιού θα βρεθεί η ώρα 01:00 πίσω σπίτι του, είναι πολύ μακρινό ταξίδι αλλά αξίζει να ταλαιπωρηθούμε λίγο. Να πάρουμε το εισιτήριο για να στηρίξουμε την ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα γενικά με το θέμα online εισιτηρίων με οπαδούς άλλης ομάδας και γι' αυτό υπάρχουν οι δικλείδες. Για να μην προκύψει οποιοδήποτε θέμα».

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Συγκινεί ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ-«Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός τη Euroleague»
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Ο ΠΑΟΚ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Ιβάν Σαββίδη-«Στον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία»