Η Παρί παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση χωρίς τον Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε την εντός έδρας φανέλα της για τη σεζόν 2024-2025 την Παρασκευή 10 Μαΐου. Θα φορεθεί για πρώτη φορά από τους παίκτες στον αγώνα απέναντι στην Τουλούζ την Κυριακή (12/05, 22:00).

Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι το «λανσάρισμα» της νέας εμφάνισης, αλλά το γεγονός ότι από την παρουσίαση απουσίαζε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Η διαφημιστική καμπάνια βασίζεται στους Μαρκίνιος, Εμερι, Νούνο Μέντες, Λούκας Ερναντές, Τάμπιθα Καουίνγκα και Μαρίε Κατότο.

Ο Εμπαπέ θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Παρί την Κυριακή (12/05) κόντρα στη Τουλούζ

Ο Γάλλος αστέρας θα δώσει το τελευταίο ματς μπροστά τους οπαδούς της ομάδας του κόντρα στη Τουλούζ και γι' αυτό θα τους αποχαιρετήσει, μιας και τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Μαδρίτης, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Εμπαπέ φέρεται να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει και το Euro με τη Γαλλία, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και τελειώνει στις 14 Ιουλίου, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινάνε δέκα μέρες μετά.

Ο Γάλλος αστέρας έχει πετύχει συνολικά 26 γκολ σε 28 αγώνες στη Ligue 1 και, προσθέτοντας το Κύπελλο Γαλλίας και το Champions League, ξεπερνά το ένα γκολ ανά αγώνα. Συνολικά φέτος μετράει, 43 γκολ σε 46 αναμετρήσεις. Ξεπέρασε τα 41 γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν και το προσωπικό του ρεκόρ, 42 σε 47 αγώνες το 2020-21.

Πηγή: sportal

Δειτε Επισης

Ευγνωμοσύνη προς ΚΟΠ από τον Πρόεδρο της UEFA ενόψει EURO U-17
BINTEO: Η τελευταία συναισθηματική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες του-«Σας αγαπώ...»
Γκουαρδιόλα: Με έφερε σε άλλο επίπεδο ο Γιούργκεν, θα μου λείψει πολύ
Ο Λοπετέγκι αναλαμβάνει τη Γουέστ Χαμ
Oι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και ΑΕΚ στο Conference League
Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ