Μάχη ΑΠΟΕΛ-Άρη για Κβιλιτάια και όλα πιθανά

Η ανανέωση του Γκιόργκι Κβιλιτάια αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, την ίδια ώρα που ο Άρης θέλει να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία κατέθεσε στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή πρόταση, η οποία περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν το 1.300.000 ευρώ,

O Γεωργιανός επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στη διοίκηση του Άρη για να αποκτηθεί.

Την ίδια ώρα, ένας σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει την απόφαση του Κβιλιτάια, είναι η εξόφληση των οικονομικών οφειλών του ΑΠΟΕΛ.

Αν ο σύλλογος της Λευκωσίας καταφέρει να του καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα και η νέα πρόταση που του έχει καταθέσει είναι κοντά, ένα περίπου, σε αυτή με του Άρη τότε είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει στον Αρχάγγελο.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γεωργιανός επιθετικός έχει στα χέρια του και πρόταση ανανέωσης από το ΑΠΟΕΛ, για διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 800.000 ευρώ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που ο Κβιλιτάια αποδεχθεί την πρόταση του Άρη, τότε θα αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία