«Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο, ξέρω πόσο λείπει στους Παφίτες ένα τρόπαιο»

Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια και τον ξεσηκωμό του κόσμου στην Πάφο, μίλησε ο Χάρης Θεοχάρους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «η Πάφος FC ετοιμάζεται για τον τελικό. Στο τέλος του αγώνα, θα σας απαντήσω. Πρώτον, δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε αποτύχει σε αυτό το «κομμάτι». Άλλες βλέψεις είχε η ομάδα. Ποιος φταίει; Η ομάδα μας. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να κατηγορούμε άλλους. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει, καταφέραμε πανάξια να βρισκόμαστε στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι 90΄ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της σεζόν. Δύο τίτλοι υπάρχουν στη σεζόν και είναι σημαντικοί. Οι θέσεις της Ευρώπης μας ενδιαφέρουν. Καλούμαστε να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις το τρόπαιο. Όλοι οι Παφίτες ξέρουν, πόσο τους λείπει ένα τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε το κύπελλο, το οποίο θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν».

Για τον κόσμο είπε ότι, «θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε κοντά στις 7.500 και βλέπουμε για τους ουδέτερους φιλάθλους. Θέλω να κάνω μία παρένθεση. Είμαστε μία ομάδα που έχει 2.200 εισιτήρια διαρκείας, για να πετύχουμε το στόχο ματς του κυπέλλου χρειάζεται να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, πηγαίνοντας τέσσερις φορές πάνω από τον αριθμό των διαρκείας. Η Πάφος διαθέτει 60.000 κόσμο, άρα το 12-13% θα βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι δύσκολος αριθμός. Όποιος φίλαθλος της Πάφος FC αποφασίσει να έρθει στον τελικό, θα λείψει περίπου 11 ώρες. Επίσης, το κόστος θα είναι ακριβό, περίπου στα 50 ανά άτομο. Ο κ. Λομάκιν επιχορήγησε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και ζητάει μόνο την παρουσία του κόσμο στον τελικό. Τα τελευταία τρία χρόνια η Πάφος FC είναι εκεί στην εξάδα που δεν βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις. Θα διαθέσουμε τα λεωφορεία, υπάρχουν χορηγοί και υποστηρικτές που θα τα κανονίσουν για τον κόσμο που επιθυμεί να έρθει στο ΓΣΠ.

Σίγουρα. Είναι σημαντικό γεγονός για εμάς. Μπορεί για την Ομόνοια να είναι κάτι συνηθισμένο, για εμάς είναι κάτι μοναδικό. Είναι στην έδρα του αντιπάλου ο τελικός και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ως ομάδα κάνοντας λιγότερα λάθη μέσα στον αγώνα του ΓΣΠ, διότι δεν συγχωρούνται λάθη. Πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το κύπελλο που το θέλουμε πολύ. Αν δεν κάνουμε τα black out που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Θέλουμε να διεξαχθεί ένας αντάξιος αγώνας με την ποιότητα των δύο ομάδων. Θα έχει θέαμα ο αγώνας. Ευελπιστούμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει περισσότερα τέρματα η Πάφος FC έτσι ώστε να πάρει τη νίκη».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία