Στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία ο Τζιωρτζής για τον 2ο αγώνα EURO NASCAR PRO

Στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο (18-19/05) ο Κύπριος οδηγός, Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στη στήριξη του χρυσού μου χορηγού, την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία», δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Σύμφωνα με την Total Sports Marketing, ο Κύπριος οδηγός είναι αποφασισμένος, μετά τις ατυχίες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στη Βαλένθια, να επανέλθει δριμύτερος.

«Στη Βαλένθια δέχθηκα δύο χτυπήματα, όμως ευτυχώς δύο αποτελέσματα αφαιρούνται πριν από τους ημιτελικούς στη Γερμανία, και όχι πριν από τον τελικό στο Βέλγιο όπως ήταν πάντα. Είναι κάτι που μας βοηθά να αφαιρέσουμε την Κυριακή στη Βαλένθια και να κρατήσουμε τους πολύτιμους βαθμούς του Σαββάτου», σημειώνει.

Στο διήμερο στη Ρώμη, στην πίστα απόστασης 4,085χλμ, ο 27χρονος οδηγός της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. «Είναι μια νέα αρχή και είμαι έτοιμος να φέρω το καλύτερο πλασάρισμα σε μια αγαπημένη εξίσου πίστα» τονίζει.

Το πρωινό του Σαββάτου (18/05) θα γίνουν τα προκριματικά για τη διεκδίκηση καλύτερης θέσης στην γραμμή εκκίνησης του πρώτου αγώνα στη Ρώμη, που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες αργότερα. Την Κυριακή (19/05) θα γίνει η δεύτερη κούρσα του Σαββατοκύριακου.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η πλεύση της κυπριακής αποστολής στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα
ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα σε αποθέωση η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πόζαραν μπροστά στους Ολυμπιακούς Κύκλους (pic)
Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
Τα κυπριακά πανιά ανοίγουν στη Μασσαλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κυπριακές συμμετοχές από το Σίδνεϋ ως το Πεκίνο
Κανονικά η τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι παρά το σαμποτάζ στα τρένα (pics)
Ελεύθεροι σκοπευτές παντού στο Παρίσι-Κλειστός ο εναέριος χώρος, σε ετοιμότητα τα Mirage
Πώς το Παρίσι καθάρισε τον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που ξόδεψαν