Ένοπλη επίθεση σε παίκτες της Μαρσέιγ-Προσπάθησαν να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα

Η σεζόν για τη Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε με νίκη, η οποία βέβαια δεν της έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Γκασέ, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χάβρης, ωστόσο τερμάτισε στην 8η θέση με -1 από τη Λανς, η οποία θα παίξει το προσεχές καλοκαίρι στα προκριματικά του Conference League.

Η αποστολή της Μαρσέιγ επέστρεψε στην πόλη της Νότιας Γαλλίας λίγες ώρες μετά το ματς, εκεί όπου τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους. Ο λόγος για τους Φαρίς Μουμπανιά, Ζαν Ονανά και Μπαμό Μεϊτέ, οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Provence», έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας.

Η επίθεση έγινε μεταξύ 3:45 και 4 π.μ. την ώρα που οι παίκτες των ομάδων φεύγανε από το προπονητικό κέντρο, όπου είχαν πάει να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, λίγη ώρα αφότου είχαν απειλήσει τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ και αφού εκείνοι δεν βγήκανε από τα αυτοκίνητά τους, δέχθηκαν επίθεση με πολυβόλο όπλο.

Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές κάποιες λεπτομέρειες, αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι κάποιες από τις σφαίρες σταμάτησαν στη θέση του οδηγού (σε ένα από τα τρία οχήματα), ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο, είχε σημάδι από σφαίρα στο πορτπαγκάζ.

Πηγή: flash

Δειτε Επισης

Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι η Ντόρτμουντ
«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ