Ο Ανδρέας Βασιλείου ο αντικαταστάτης του Θεοφυλάκτου στο Εκτελεστικό Συμβόλιο της ΚΟΕ

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώνει ότι ο Ανδρέας Βασιλείου, ως πρώτος επιλαχών, αντικαθιστά στο Εκτελεστικό Συμβούλιο τον Ανδρέα Θεοφυλάκτου, ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του από μέλος του Ε.Σ. της ΚΟΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Θεοφυλάκτου για τη συνολική προσφορά του, ιδιαίτερα για τη βοήθειά του, ως αρχηγός αποστολής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», αλλά και στους Μεσογειακούς Αγώνες «Οράν 2022» και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα του βήματα. Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωσή της, η ΚΟΕ καλωσορίζει τον Ανδρέα Βασιλείου. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις δυνατότητές του, θα βοηθήσει τα μέγιστα την ΚΟΕ για να υλοποιήσει την αποστολή της, με αρχή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι», τονίζεται.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Η συμμετοχή στο Εκτελεστικό συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με τιμά ιδιαίτερα αλλά παράλληλα απαιτεί εντιμότητα, κύρος, ακεραιότητα, ακαδημαϊκά προσόντα, εμπειρία, κοινωνική/αθλητική δράση και προσφορά. Ευχαριστώ τον Αντρέα Θεοφυλάκτου για τη δημιουργική του δράση γενικότερα στον αθλητισμό και Ολυμπισμό».

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να εκλεγώ στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική μου καριέρα. Θεωρώ ότι τους δικαίωσα κυρίως με όσες αποστολές ανέλαβα και μάλιστα μέσα στην περίοδο της πανδημίας. Εκεί που διαφωνούσα το έλεγα ξεκάθαρα και ενώπιον όλων. Ως πρόεδρος πλέον πολιτικού κόμματος, δεν θεώρησα σωστό να διατηρώ τη θέση μου για χάρην της καρέκλας. Ο Ανδρέας Βασιλείου που λαμβάνει τη θέση μου, εκτός από φίλος είναι από τους ικανότερους στον αθλητισμό. Του εύχομαι καλή θητεία όσους μήνες και να απέμειναν πριν από τις εκλογές».

Δειτε Επισης

Αλίς Μοντολό-Από Τις Γαλλικές Αλπεις στον βυθό της Μεσογείου με την Ολυμπιακή Φλόγα
Η Αναστασία Σλούκα αποθέωσε τον Κώστα: «Η πιο εκκωφαντική απάντηση δίνεται πάντα στην πράξη»
Ο Μάριο Χεζόνια εξετάζει και το ενδεχόμενο επιστροφής στο NBA, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν
Συνελήφθη μετά τον τελικό ο Κέντρικ Ναν-Είχε φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του
Οριστική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Πάντερ, απομένει η λύση συνεργασίας με τους Σέρβους
Οδοστρωτήρας οι Μάβερικς, μείωσαν στο 1-3 και συνεχίσουν να ελπίζουν στο θαύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Θερμή υποδοχή σε Μπαρτζώκα και παίκτες στο ΣΕΦ μετά τον χαμένο πέμπτο τελικό
Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού: «Τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος»
Χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού-Παίρνει κρουαζιέρα του παίχτες ο Γιαννακόπουλος
«Δύο λανθασμένες αποφάσεις του Καρπάνου που ίσως επηρεάστηκε από τα συνθήματα κάτω από το σπίτι του»