«Όχι» της Ρεάλ στη συμμετοχή του Μπαπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να έχει στα πλάνα της τη συμμετοχή του Κιλιάν Μπαπέ στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θέλοντας να προστατέψει τον Γάλλο αστέρα από τυχόν τραυματισμούς, με εκείνον να μην μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει αυτήν την απόφαση.

Ο Κιλιάν Μπαπέ περιμένει μονάχα την επίσημη ανακοίνωσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο αστέρα να αφήνει πίσω του την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 25χρονος επιθετικός είχε δείξει έντονη επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όμως η «Βασίλισσα» φαίνεται ότι έχει δοαφορετική άποψη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου φάινεται ότι έχουν καταλήξει σε τελική απόφαση, η οποία στηρίζει ότι δεν αξίζει το ρίσκο της υπερβολικής καταπόνεσης και κούρασης του καινούριου τους μεταγραφικού τους αποκτήματος.

Οι Μαδριλένοι άλλωστε, έχουν και το νόμιμο δικαίωμα να μην επιτρέψουν στον Μπαπέ τη συμμετοχή του στους Αγώνες, αφού αυτοί δεν συγκαταλέγονται στο ετήσιο επίσημο πρόγραμμα της UEFA και της FIFA, συνεπώς ακόμα κι αν ο ποδoσφαιριστής έχει αντίθετη γνώμη θα πρέπει να υπακούσει στις επιθυμίες της νέα του ομάδας.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία