Οι δύο μέρες που θα κριθούν όλα-Έρχονται τα ντέρμπι της... στέψης

Η Άρσεναλ νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε 3-0 της Μπόρνμουθ του Ιραόλα στο «Έμιρεϊτς» με τον Ντέκλαν Ράις να είναι ο κορυφαίος και να έχει ασίστ και γκολ για τη συνέχιση της διεκδίκησης του τίτλου.

Η Σίτι μερικές ώρες αργότερα με τον Χάαλαντ σε απίθανη κατάσταση, έφτασε στο τελικό 5-1 επί της Γουλβς, με τον Viking να σκοράρει τέσσερις φορές, να κάνει χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο και να «μανουριάζει» με τον Πεπ όταν τον έβγαλε με αλλαγή μετά το καρέ τερμάτων!

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Λίγκας για τη φετινή σεζόν δεν σταματούν πουθενά και ο τίτλος θα κριθεί στο νήμα. Η Σίτι έχει το αβαντάζ αφού υπολείπεται ενός αγώνα των «κανονιέρηδων» κι έτσι, αν εκείνη πάρει όλους τους βαθμούς από τα εναπομείναντα παιχνίδια της, οι Λονδρέζοι δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο πια.

Σε λιγότερο από 10 μέρες, πάντως, έρχονται παιχνίδια που είναι ικανα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Και με αυτά τα ντέρμπι θα τελειώσει ακόμα πιο εντυπωσιακά και συναρπαστικά το φετινό πρωτάθλημα.

Το απόγευμα της επόμενης Κυριακής (12/05, 18:30) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Άρσεναλ σε ένα σούπερ ματς, ενώ, το βράδυ της Τρίτης (17/05, 22:00) κι αφού πρώτα θα έχει κληθεί να περάσει από την έδρα της Φούλαμ, η Σίτι φιλοξενείται από την Τότεναμ στην πρωτεύουσα. Φαίνεται πως θα είναι τα δυο παιχνίδια που είτε ο Αρτέτα, είτε ο Πεπ θα πανηγυρίσουν. Ή που είτε ο Τεν Χαγκ, είτε ο Ποστέκογλου θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην ανάδειξη του φετινού Πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ.

Διαφορετικά, αν οι διεκδικητές συνεχίσουν το... χαβά τους, θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική και το κάθε λεπτό των 90 λεπτών που θ' απομένουν στην κλεψύδρα της αγωνιστικής περιόδου θ' αυξάνει τους παλμούς των οπαδών...

Πηγή: england365

Δειτε Επισης

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»
Αποχωρεί ο Ελνένι από την Άρσεναλ
Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League
BINTEO: Επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά τη λήξη του Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ