Η Κρίσταλ Πάλας κέρασε... μαρτύριο την ελλιπή Γιουνάιτεντ με τεσσάρα στο Νότιο Λονδίνο

Απίστευτη Κρίσταλ Πάλας, διέσυρε τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στο Νότιο Λονδίνο, τη νίκησε 4-0 με τον Ολίσε μεγάλο πρωταγωνιστή καθώς πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα κόντρα στους "κόκκινους διαβόλους" που ήταν απογοητευτικοί.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 12' όταν ο Ολίσε πέρασε στο κέντρο τον Καζεμίρο, πήρε μέτρα προς την περιοχή της Γιουνάιτεντ, κανείς δεν τον έκοψε και πλάσαρε από το ύψος της περιοχής για να νικήσει τον Ονάνα και να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, να φτιάξουν φάσεις μπροστά από την εστία του Χέντερσον, και να φέρουν το ματς στα ίσια. Η Γιουνάιτεντ σκόραρε στο 26' αλλά το γκολ του Χόιλουντ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Η Κρίσταλ Πάλας βρήκε και δεύτερο γκολ στο 40' όταν οι παίκτες της έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έγινε η κάθετη πάσα προς τον Ματετά, που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 58' οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Σε σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έμεινε στην περιοχή, έγινε η πάσα προς τον Μίτσελ ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 3-0.

Ο θρίαμβος για την Κρίσταλ Πάλας ολοκληρώθηκε στο 66' με το δεύτερο τέρμα του Ολίσε ο οποιός νίκησε τον Ονανά έγραψε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κρίσταλ Πάλας: Χέντερσον, Κλάιν (78' Γκουέχι), Άντερσεν, Ρίτσαρντς, Μουνιόθ, Γουάρτον, Χιουζ (68' Ρίντεβαλντ), Μίτσελ, Ολίσε (86' Αγιού), Έζε (85' Σλουπ), Ματετά (68' Έντουαρ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Γουάν Μπισάκα, Κασεμίρο, Εβανς, Νταλότ, Μαϊνού, Ερικσεν, Γκαρνάτσο, Μάουντ (80' Ντιαλό), Άντονι (60' Άμραμπατ), Χόιλουντ (80' Γουίτλι).

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας
H Νιούκαστλ προσφέρει στην Άρσεναλ 15 εκατ. για τον Ράμσντεϊλ
Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»
Αποχωρεί ο Ελνένι από την Άρσεναλ
Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ