«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»

Για το μεγάλο παιχνίδι της 11ης Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ, όπου ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τίτλο του πρωταθλήματος, μίλησε o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λάρνακας, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Η ΑΕΚ ήταν ξανά κοντά, όμως αυτή την φορά κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά είναι τόσο κοντά, έχει πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ, όμως η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες ούτε από δυσκολίες. Από τον καιρό που ήρθε ο Μπεν Σιμόν έδειξε ένα χαρακτήρα που είχαμε να τον δούμε χρόνια. Παίζει σε ένα κατάμεστο γήπεδο, σε πολλά παιχνίδια είχαν σπάσει αυτή την παράδοση οι ομάδες. Απέναντι είναι ένα ΑΠΟΕΛ έμπειρο, οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μονομαχούν. Το ότι χρειάζεται μόνο νίκη είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ. Θα μας καθηλώσει ο αγώνας, εύχομαι να γίνει ένα ματς με αθλητοπρέπεια και ας το κερδίσει η... ΑΕΚ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για την ΑΕΚ αυτός ο αγώνας. Είναι κάτι που το επιζητούμε εδώ και χρόνια, αν έρθει ο τίτλος θα σημαίνει πάρα πολλά για τη Λάρνακα. Μία ομάδα που δουλεύει επαγγελματικά και βγάζει υγεία με ένα πολύ καλό σύνολο. Έχει μια πολύ καλή αμυντική γραμμή και κέντρο. Στο σκοράρισμα συνεισφέρουν όλοι, έχουμε πολλούς παίχτες που σκοράρουν. Υστερούμε στην θέση του φορ που θα είναι στην περιοχή για να βάλει το γκολ εύκολα. Από την άλλη είναι ένα ΑΠΟΕΛ που έχει και αυτό πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εμπειρίες. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θα ρισκάρει από την αρχή για να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για το ΑΠΟΕΛ».

Σε ερώτηση εάν επηρεάσει η τελευταία ισοπαλία είπε ότι, «πιστεύω ότι θα γίνει το αντίθεο. Η ΑΕΚ θα αντιδράσει θέλοντας το γκολ. Το είδαμε ξανά φέτος, όταν επιζητεί το γκολ είναι καλύτερη. Όταν βρίσκεται μπροστά δεν μπορεί να σκοτώσει το παιχνίδι. Το Σάββατο θα πρέπει προσεκτικά να πάει για τη νίκη.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει νίκη στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ από το 2015 είπε ότι, «οι παραδόσεις είναι για να σπάζουν. Γιατί να μην είναι φέτος αυτή η χρονιά. Η ΑΕΚ θα πρέπει να καταθέσει ψυχή μέσα στο γήπεδο για να πάρει αυτό που θέλει.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε