Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς

Για την επόμενη ημέρα μετά την άνοδο της Ομόνοιας 29Μαΐου στην πρώτη κατηγορία, κλήθηκε να μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Μιχελής Φιλίππου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο αθλητικός διευθυντής θα δει υποψήφιους και θα ετοιμάσει ένα κατάλογο για να μπορούμε να εκκινήσουμε τον προγραμματισμό. Βλέπουμε προπονητές που πληρούν ειδικά κριτήρια, από οποιαδήποτε αγορά και αν προέρχεται.

Για τα βασικά κριτήρια για την επιλογή προπονητή είπε ότι, «να γνωρίζει και να μπορεί να αντιληφθεί ιδιαιτερότητες του δικού μας πρωταθλήματος και να μπορεί να έχει μια μακροπρόθεσμο πλάνο, όπως και η εξέλιξη ποδοσφαιριστών».

Για το μπάτζετ ανέφερε πως, «είναι πράγματα που τρέχουν αυτήν την στιγμή. Πρέπει να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση. Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε. Θα γίνει ότι είναι ορθό για να έχουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα γίνουν συζητήσεις και περιμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ όσον αφορά του Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε τι θέλουμε και με υπομονή και σύνεση θα πορευτούμε. Θέλουμε να στηρίξουμε του Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτό θα κάνουμε. Θα πάρουμε εάν μπορούν να μας δώσουν αυτά που θέλουμε».

Για το θέμα με το γήπεδο και το ΓΣΠ είπε ότι, «με το θέμα έχουμε στόχο να παίζουμε στο ΓΣΠ. Θα γίνει την Τετάρτη μία συνάντηση για να πούμε περισσότερα. Θα προκύψει μεγαλύτερο μέρος μετά και την συνάντηση. Από την πλευράς μας θέλουμε και μόλις υπάρχει κάτι επίσημο θα τοποθετηθούμε».

Δειτε Επισης

Ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ-Θα κάνει μια τελευταία συνάντηση με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός
Ανώτατη Κ15: Πρωτιά σε τρεις παραμέτρους για Τούμπα και Χριστοφίδη
Στην Πάφο και επίσημα ο Νεόφυτος Μιχαήλ
Παραμένει στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Γιάννης Οκκάς
Επίσημο το ενδιαφέρον της Πάφου για Μάριο Ηλία και Πηλέα
Τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Σημαντικά φιλικά τεστ για την Πάφο κόντρα σε Μπαγερν και Παναθηναϊκό
Περιφερειακές προπονήσεις για την Εθνική Κ-15
Στη Νέα Σαλαμίνα ο Άντος
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Ελ Αραμπί