Nέα πρόταση στα γραφεία της Έβερτον-Τρεις προσφορές για τις μετοχές του συλλόγου

O Vatche Manoukian φέρεται να έλαβε και νέα προσφορά για το σύλλογο, βλέποντας το ποσό των 400 εκατομμυρίων λιρών για να παραχωρήσει τις μετοχές και να περάσει η Έβερτον στη νέα εποχή της.

Μετά την... ευλογία του «ναυαγίου» των διαπραγματεύσεων με την 777 Partners που αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι και γεμάτοι με νόμικα προβλήματα, τα «ζαχαρωτά» φέρονται να έχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή τρεις προτάσεις στα γραφεία τους.

Τον 10ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο που επίσης έχει εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ομάδα, ακολούθησε και ο Vatche Manoukian που φέρεται να έχει ήδη καταθέσει τη δική του πρόταση.

Πρόκειται για τον ανηψιό του Αρμένιου επιχειρηματία στον τομέα του entertainment, με τον νέο ενδιαφερόμενο για την Έβερτον να δραστηριοποιείται στο κομμάτι της παγκόσμιας τεχνολογίας και να είναι συνεργάτης της IMS Digital.

Ο νυν ιδιοκτήτης του κλαμπ του λιμανιού, Φαρχάντ Μοσίρι και οι συνεργάτες του, αρνήθηκαν να σχολιάσουν οτιδήποτε για τις τρεις προσφορές που έχουν κατατεθεί για τις μετοχές, αλλά είναι προφανές πως υπάρχει διαδικασία σε εξέλιξη και θα πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό deal.

Πηγή: england365

Δειτε Επισης

Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι η Ντόρτμουντ
«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ