Νίκη-πρόκριση για τη Βενεζουέλα, μοιραίος ο Πινέδα

Η Βενεζουέλα έκανε το 2Χ2 στον όμιλο και προκρίθηκε στα προημιτελικά με 2-0 επί του Μεξικού που μπήκε σε... περιπέτειες. Έχασε πέναλτι ο Πινέδα.

Ο Ομπερλίν Πινέδα ήταν μοιραίος για το Μεξικό που γνώρισε την ήττα από τη Βενεζουέλα του Ροντόν και μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Το Μεξικό είχε 13 ματς χωρίς ήττα από την Βενεζουέλα αλλά αυτό άλλαξε στο Sofi Stadium της Καλιφόρνια. Δύο πέναλτι έκριναν το ματς το οποίο πήγε στη Βενεζουέλα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa America.

Ο Σαλομόν Ροντόν στο 57ο λεπτό ευστόχησε απέναντι στον Γκονζάλες για το 1-0 των γηπεδούχων. Ο μέσος της ΑΕΚ, Ομπερλίν Πινέδα, μπήκε στο 78ο λεπτό ωστόσο ήταν μοιραίος για τους El Tri, καθώς έχασε πέναλτι στο 88' και έβαλε σε περιπετειες την ομάδα του που θέλει μόνο νίκη με το Εκουαδόρ για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ